Laiturilla

IMG_0233.jpg

Kaupallinen yhteistyö Amore-viinit

Terveisiä laiturinnokasta! Aikas viileä ilma, lämmin seura.

Kuten olen maininnutkin, loma on tosiaan tullut tarpeeseen. Sen kunniaksi katoin sinä ainoana sateettomana päivänä piknikin vain meille aikuisille tuonne mökkilaiturille. Siinä kelpasi tuijotella melkein tyyntä vettä ja summata menneitä. Hyvässä seurassa, herkkuja tarjottimella ja romanttista roseeta lasissa. 

IMG_0238.jpg

IMG_0282.jpg

IMG_0221.jpg

On monta syytä kilistellä ja vähän huokaista: mennyt vuosi on ollut aikamoisen vilkas ja vaikka antoisa, myös aika raskas. Niin paljon muutoksia niin pienessä ajassa. Nyt on sitten viimein aika hetkeksi keskittyä aivan täysillä siihen kaikkein olennaisimpaan ja pysyvimpään elämän osaseen.

IMG_0246.jpgYksi parhaista syistä kilistely-osalle on tietysti juuri vietetty, järjestyksessään jo 11. hääpäivä! Siihen tarkoitukseen melkein liiankin osuvasti natsasivat nämä italialaiset Valpantenan laaksosta tulevat perheyrityksen viinitilan luomuviinit, joita sain maisteltaviksi joka sorttia. Helpot ja hyvät kesäkaverit, joita vein myös itse niin mökkituliaisiksi kuin appiukkoa ilahduttamaan -sopivat moneen menoon ja kattaukseen, koska eivät ole ronskin hapokkaita tai tymäkästi tanniinisia.

IMG_0226.jpg

IMG_0266.JPG

IMG_0257.jpg

IMG_0214.jpg

 Näillä viineillä on oma tarinansa: ne ovat kuulemma saaneet inspiraationsa Romeon ja Julian ja ikuisen rakkauden kaupungista Veronasta. Punainen Amore Assoluto löytyy Alkosta ihan valikoimista, valkoinen Amore Oro ja Amore in Rosa ovat olleet toukokuusta lähti tilausvalikoimassa. Viinikolmikko oli siinä laiturilla töröttäessään niin soma, että nappasin heistä kaikista yhteiskuvan, vaikka laseihin kaadettiinkin ihan kesän, vaikka pilvisenkin, kunniaksi tällä kertaa roseeta.

IMG_0259.jpg

IMG_0283.JPG

Kyllä se on tuumattava, että kesä on ihmisen parasta aikaa. Etenkin oman kullan kainalossa, hiljeneen tummuvan yön edessä, massu killillään köllötellen. Kerätään tälläviisiin taas pää ja sydän täyteen tarmoa ja hattaraa kaiken tulevan varalle <3

 

ps. kommentointiruutu on poissa päältä lain vuoksi, koska puhutaan alkoholista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *