Laukku matkaan

Lilou's Crush

Äitini jäämistöistä minulle jäänyt kirkkaankeltainen matkalaukku on tullut viimeiseen määränpäähänsä, ja kesän pitkälle reissulle tarvitaan uusi laukku. Vaatimuksena keltasirkkua suurempi koko, ja edeltäjänsä perinteitä kunnioittaen valtavirrasta poikkeava väri. -Tiesittekö, että yli puolet matkalaukuista on mustia, perässä vedettäviä malliltaan? Jos mielii laukkunsa helposti bongata hihnalta, jokin muu väri on se helpoin ratkaisu. Mustahan se on meidänkin toinen suuri matkalaukkumme, eli nyt valkataan toisin.

Järkäleen kokoiseen, höyhenen painoiseen, kryptoniitin kestävään mustaan Rimowaamme olen ollut tosi tyytyväinen, joten saman merkkinen, mutta malliltaan uudempi, ja jetsulleen sallittuihin sentteihin (Finnairilla 158cm yhteensä kantti per kantti per kantti) sopiva Rimowa Salsa Air saapuu meille lähiaikoina. Valkoisena! Laukku on läpivärjättyä polykarbonaatia, josta tahrat lähtee kokemukseni mukaan pyyhkimällä mukavasti, ja syvät naarmut, jos ne saa putsattua, eivät näy niin selvästi kuin kuvitella saattaisi. Vähän reissun jälkeä kuuluukin matkalta kylkeen ottaa. 

Ebony&Ivory, hommananne on kuljettaa neljän hengen reissuromppeet, ja kyllähän se teiltä onnistuu!

Kommentit

Kao Kao

Mullakin on kanariankeltainen iso Samsoniten matkalaukku. Niitä on niin vähän, että yleensä vain nappaan sen hihnalta ja livistän paikalta. Onneksi kerran eräs herra sai mut kiinni ennen kuin purjehdin tieheni hänen matkalaukkunsa kanssa :)

Siitä lähtien olen kyllä muistanut tarkistaa myös sen nimilapun siitä lipareesta..

Hertta
Lilou's Crush

Huomioväri on kyllä tosi hyvä! Minulla on mustassa laukussi ISO oranssi päärynänmallinen tägi, joka on pysynyt menossa mukana, siitä tuon rimowani olen tähän mennessä aina tunnistanut, ja lisäksi laukun pinta on vähän kiiltävää matskua, jota ei kovin monessa laukussa ole, niin kyllä sen sieltä onneksi aina helposti bongaa. 

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Meillä on mieheni kanssa samanlaiset laukut: mustat Roncatot (sentään mätsääviä tuulipukuja ei löydy :D ). Vaikka laukut ovat mustat, niin joku niissä on, että ne kyllä erottuvat hihnalta muiden mustien joukosta - tosin meiltä löytyy myös huomiota herättävän väriset hihnat laukkujen ympäriltä. Ja neljä pyörää on ihan must! Perässä vedettävä laukku on maailman ärsyttävin etenkin check-in -jonossa!

Hertta
Lilou's Crush

Ou nouuuu, onneksi herra huomasi, ois ollut kyllä aika kurja miestenvaatteissa lomalla tallustella :D Ja miten ihmeessä teillä on pysynyt nuo narut tallessa, mulla on ollut niitä elämän aikana 5(!) kpl, ja JOKAINEN on kadonnut ensimatkallaan!

Hertta
Lilou's Crush

Nyt meni kommentit sekaisin!

Liisa
Osasin!

Meilläkin on Rimowan matkiksia ja olen niihin tosi tyytyväinen. Mutta niin vain ovat koneiden kuormaajat taitavia, että yksi on saanut pienen halkeaman jollain reissulla. Eli aivan kaikkea eivät nuokaan kestä. Mutta Rimowissa on parhaat renkaat joihin olen törmännyt, mitkään muut laukut ei rullaa niin kepeästi.

Hertta
Lilou's Crush

totta, nyt kun sanot, meillä on ihan miniminihalkeama yhdessä kulmassa, on tainnut jäädä ison kasan alimmaiseksi. Ei sentään koko kyljen halkeama, kuten vanhassa samsonitessäni. Meillä on molemmilla aikuisilla myös lentolaukut, ja ovat kestäneet vuosia ihan priimana, vaikka ruumaankin välillä ovat lähteneet, kun ovat lapsella olleet matkalaukkuna. Rullaavat kyllä superisti!

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Ollaan laukkusamiksia, meilläkin on musta ja valkoinen Rimova:)
Tykkään! Fiiliksen mukaan välillä valkoinen on mun ja välillä taas musta.

Hertta
Lilou's Crush

No nyt oon selkeästi tehnyt hyvän valinnan, sun makuusi näissä asioissa voi aina luottaa :) Miten sun valkoinen on kestänyt noin ulkonäöllisesti?

Venus (Ei varmistettu)

Hei, itse olen myös hankkimassa uutta matkalaukkua ja mietinnässä on juuri tuo Rimowan salsa air..minkä kokoisen ja mistä tilasit? Olen odottanut tarjouksia, mutta taitaa olla turhaa näiden laukkujen kohdalla.

Hertta
Lilou's Crush

Olin ensin ostamassa sitä Stockmannin alekupongilla, mutta mokoma ei käynytkään matkalaukkuihin. Esimerkiksi täältä:https://www.koffer24.de/shop/de/ ja täältä http://www.koffer-direkt.de/hersteller/rimowa/ löytyy hiukan edullisemmin, hintaero ei tosin ole suurensuuri, 78cm laukku joka on suurin sallittu Finskillä maksaa 379€. Meidän toinen on 81cm,mutta se menee jo yli sallituista senteistä, ei tosin ole koskaan tuottanut ongelmaa, mutta tämä toinen haluttiin varmuuden vuoksi nyt takuuturvallisessa koossa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Stockalla on pari kertaa vuodessa First- ja Exclusive- asiakkaille se -10% kaikesta ostopäivä. Ostin oman Rimowani silloin ja sain edes sen -10% :) Monista tarjouskampanjoista Rimowat on rajattu pois :/

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä olisi kelvannut vaikka 10% alekin täälläkin, vitsit kun viime kerralla ei ollut sopivaa kokoa tarjolla! Hyvä kun sulle löytyi :)

Mikko – Private Blend

Päivitin myös juuri cabin trolleyn Rimowan Salsaan ja se oli juuri testissä viikonloppumatkalla Pariisi-Lontoo. On kyllä kätevä, kevyt ja rullaa hyvin. Vähän pitää vain opetella pakkaamaan uudestaan, kun kankaiset Samsonitet ovat mukisematta vetäneet tavarapaljouden sisäänsä - tuon kolojen kanssa sai vähän luovia.

jackie (Ei varmistettu) http://www.elondonbuzz.co.uk/author/jackiejones/

This is very cute easy to carry and i am looking forward to order it.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.