Le sac en papier

P4233004.JPG

Eilen toi mies toivomani mieluisan, kevyen tuliaisen.

Kyseessä on ranskalaisbrändi Mercin paperipussi, ”Le sac en papier” jota sommittelin juuri sisustuselementinomaiseksi säilyttimeksi vähän joka huoneessa. Pussin ilmettä voi vähän muokkailla kääntämällä tuota suuosaa taitteelle, että ruskea sisäpinta tulee esiin. Näyttää aika kivalta, itse en vielä raaskinut, kun en ole ihan varma, kuinka korkeana pussukka tulee käyttöön. Todennäköisesti kassi päätyy lahjapaperirullien ja muiden sellaisten hankalasti siististi pidettävien tarvikkeiden säilyttimeksi työhuoneeseen, parvekevilteille se oli kuitenkin liian kapoinen.

P4232992.JPG

Tämä onkin vähän tällainen ”blogipussi”, sillä jostakin sisustusblogista siitä aikanaan sain päähänpinttymän. Merci-liike (suosittelen surffaamaan inspismielessä etenkin tätä sisustuspuolta!) toimittaa kyllä Suomeen, mutta toimituskulut ovat enemmän kuin pussin hinta (alk. 21€ pikkutavaroille…), joten haaveheksi jäi tuolloin, eikä näitä ollut Pariisin reissuni aikaan saatavilla itse liikkeestä.

Pussilla oli hintaa Pinossa 9€. Pinosta saa muuten myös tilattua postiennakolla tuotteita (jos tiedät mitä haluat ja sen löytyvän sieltä, nettisivut ovat vähän kehnonlaiset valikoiman bongailuun), jos et satu liikkumaan Helsingin suunnalla.

Melkein kympin paperikassi vähän tietty huvittaa. Että semmoinen vähän höpsö, mutta kuitenkin käyttöön tuleva sisustushankinta.

Kommentit (10)
  1. Miksi sellainenkin arkinen sana kuin paperipussi kuulostaa niin kivalta ranskaksi?

  2. Paperipusseilla on aina ollut mun sydämessä oma paikkansa. Olen jo vuosia käyttänyt sisustuksessa kivoja paperipusseja ja -kasseja, muun muassa Acnen, Hopen ja Marimekon. Eli tuo sun paperipussi on IHANA! Pitänee käydä kotiuttamassa itsellekin oma kappale.

    Sen lisäksi rakastan pahvilaatikoita. Niitäkin on erilaisia, kenkälaatikoita, Hayn, ostosten mukana tulleita, Ikeasta…

    1. Sama juttu! Rakastan kaikkia laatikoita myöskin, ja harmittaa, että Hayn ruudullisia ei enää löydy mistään. Semmottiiset haluaisin, yksi iso jo löytyy 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *