Lempeä jaloissa

Lilou's Crush

Ei mulla muuta, ajattelin vain kertoa, että tällä hetkellä jaloissa on niihin laitettavia lempiasioita: J Brandin rönttisfarkut ja ystävän häihin juhlakengiksi ostetut kermaconverset.

Kommentit

Valentine

Uujee! Ihanat farkut. Meitsi on kans rikkinäisten jiinsien kaveri, mutta piru vie alkaa olla lämpötilat niissä lukemissa että ainakin tällaiselle villaan kääriytyvälle vilukisulle tulee kohta chillyyyy.

Muksaa torstaita! :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Miks tennarit häihin?

Hertta
Lilou's Crush

Valentine, no sanos muuta, nyt vielä tarkenee, mutta ens viikko voi olla toisenlainen. Siks pitää turboahtaa käyttöastetta :) Oon kans vilukissa, hyrrrrrristään me villan sisällä!

Vierailija, hyvä kysymys :)  olen toipumassa suuresta polvileikkauksesta, ja en voi kävellä ohutpohjaisilla juhlakengillä (saati korkkareilla).  Ja sopivat  ne toki myös tyyliini, sitä pääset katsomaan tuosta postauksen linkistä jos huvittaa :). Varmistin kyllä asian vielä morsiolta, kun ei ollut ihan se tavanomaisin hääkenkävalinta, että onhan varmasti ok, ja olihan se.

Tuulianna (Ei varmistettu)

Mistä ostit nuo kermaconverset? Siksi kysyn, kun en ole täällä päin kaupoissa nähnyt ja tuo väri on kyllä kiva!
Hyvää viikonloppua! :)

Hertta
Lilou's Crush

Tuulianna, kermitit on ruotsalaiskauppa Zoovillagesta. Jos ei ole tuttu, niin voin kehua varauksetta -nettisivut näyttävät ankealta, mutta homma toimii loistavasti ja postitus on ilmainen :) Väri on mustakin tosi kiva, syrjäytti perusvalkoiset telakalle nyt hetkeksi kokonaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.