Lempeä luottopinkki

Lilou's Crush

Sain Lancômelta juuri töihinpaluun kynnyksellä testattavakseni komean L´Absolu Rouge -huulipunakavalkadin, joiden joukosta löysin tämän syksyn "tunnuspunani", lempeän pinkin sheer-puna Pourquoi Pas'in.

Olen kovin nirso siinä, mitä huulilleni laitan. Syitä on kaksi: huuleni kuivuvat tosi helposti, ja moni puna kuluu siksi rumasti pois. Toisekseen olen ihan herkkis sille, mille puna tuntuu. Jos huulituntuma on kuiva ja paksu (kuten tietysti mattapunissa yleensä on), se ei ole makuuni, mutta toisaalta sitten myöskään liian rasvainen ja lipsuva ei ole hyvä. Kuten myöskään liian ohuesta ja juoksevasta en oikein tykkää. Voi että tämän naisen mieli, niin muka hankalaa on tämä elämä huulipunankin kanssa...

Lancômen uusissa punissa koostumuksia ja peittävyyksiä oli joka lähtöön (matta, cream ja sheer), ja tämä mihin ihastuin on koostumukseltaan tosiaan läpikuultava eli sheer. Sen lyömätön valtti on helppo levittyvyys ja kaunis pois kuluminen. Puna nimittäin häviää pikkuhiljaa tasaisesti, ei kä sieltä täältä jättäen rannut paikalleen. Tässä onkin arkimeikkini tärkein juttu: sen jälkeen, kun sen olen aamulla laittanut, en halua joutua enää loppupäivänä ajattelemaan "onko naama paikallaan" tai tarkistelemaan tilannetta peilistä, -ellei nyt satu mieleen tulemaan että sipaisenpas vähän huulluikkua!

 

(huulluikku, huuliluikku=aina ulos ovesta lähtiessä punaa huuliinsa laittaneen mummani käyttämä termi huulipunasta, joka on vakiintunut myös omaan suuhuni)

 

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Kuulostaa hyvältä, ja ihania sävyjä vielä :) Itsellänikin on kuivan sorttiset huulet, ja siksi useimmat huulipunat ovat jääneet vähälle käytölle. Harmi, koska värikkäät huulet kirkastavat naaman kivasti! Mutta se rosoinen kuluminen on todella raivostuttavaa.

Kokeilin viime viikolla Cienin huulipunaa sarjan lanseeraustilaisuudessa ja hämmentävää kyllä huulet eivät tuntuneet yhtään tönköiltä tai kuivilta ja kuluminenkin oli siistiä. Ei paha edulliseksi Lidlin punaksi. Täytyy kokeilla pidemmällä käytöllä vielä :)

Hertta
Lilou's Crush

No niin on! Tässä maalimassa on niin paljon tärkeämpiäkin asioita pohdittavaksi, kuin että onko huulet taas kasa karstaa :D

Hei kiva kuulla, että Cienit (Sienet, apua) oli kivan tuntuisia! Kaverini puuhaa ko. sarjan mainonnan parissa, ja seuraan siksi tätä mielenkiinnolla, harmi kyllä en päässyt tuonne tilaisuuteen, oltaisin sitten mekin treffattu!

Aisha J
Aisha

Vielä kun erehtyy juomaan karstahuulilla punaviiniä, niin johan on kaunis näky :D

Tuo Cienin (Sienen, hehee) mainoskampanja on kiinnostava, koska "halpismerkki" on saatu niin arvokkaan oloiseksi. Monilla on Lidlin suhteen vieläkin ennakkoluuloja, vaikka eipä halpa hinta huonoa laatua läheskään aina tarkoita. Mun huulet antaa kyllä pisteet kotiin! 

Voi että, oliskin ollut hauska treffata tuolla :) Ehkäpä jossain muussa tilaisuudessa törmätään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.