Lempeää lakkaa

Lilou's Crush

 

Käytiin esikoisen kanssa Leenan luona kylässä, ja sillä reissulla saatiin molemmille kynsiin kauniit kesälakat. Joskus maalataan tytön kanssa kotonakin kynsiä, mutta koska ovat aika stydiä tavaraa, tätä iloa harrastetaan hyvin harvoin, kukapa sitä lapsen sormiin kemiakuormitusta haluaa ehdoin tahdoin antaa.

Tuohon liittyen vallan innostuin tästä lakasta, sillä kynsiin saimme niin-kovin-trendikkäästä-ja-itselleni-ihan-vielä-vieraasta Berliinistä olevaa Treat collectionin lakkaa, joka on niin myrkytön kuin kynsilakka suinkin vain voi käsittääkseni olla. Lakan sanotaan olevan "5free" eli se ei sisällä formaldehydiä, resiiniä formaldehydiä, tolueenia, kamferia eikä dibutyyliftalaatti-nimisiä pahis-aineita (kosmetiikassa käytettyjä pahiksia, osa muutenkin ympäristölle myrkyllisiä aineita). Nämä on korvattu mahdollisimman turvallisilla aineilla, niin pitkälle kuin se suinkin on mahdollista luomulaatuisina.

Valkkasimme molemmat itse omat värimme. Itse löysin suosikkini hillittyjen harmaasävyjen joukosta, kauniin French Vanillan...

...ja tytölle lempivärejään sinisiä ja pinkkejä.

Eikä niissä myrkyttömissä lakoissa vielä kaikki, vaan voitteko kuvitella: hajuton kynsilakanpoistoaine! Nuuhkaisin tätä epäuskoisena, hartiat jännittyneenä, että hullu Leena ja hyvästi nenäkarvat, mutta näin vaan oli todettava, että ei haissut miltään. Ja kuulemma toimii, itselläni ei ollut lakkaa kynsissä, niin en päässyt tositestiin. 

Että kaikenlaista ne siellä Berliinissä! 

 

PS. tämä on jokin universumin salaliitto Berliinin lentojen hankintaan, kaikkialla tuntuu vastaan tulee tuo kaupunki! Varovasti jo kyselin miehen valokuvaajaystävältä vuokraamansa asunnon viikonlopputaksoja, josko syksyllä... mutta eiköhän anneta tuon New Yorkin ensin kyniä meidät putipuhtaaksi, ja katsotaan jäikö tuhkia pesään Berliinille jaettavaksi :D

Kommentit

Ihania värejä :)

Vinkkinä että Kure bazaar nimistä "myrkytöntä" kynsilakkaa saa myös suomesta ja uutuutena heillekin on tullut myös myrkytön kynsilakan poistoaine. Hinta ei ehkä ole halvimmasta päästä, mutta pysyvyys myrkyllisiä kavereitaan huomattavasti parempi ja värit aivan ihania. 

 

Hertta
Lilou's Crush

No oli. En meinannut saada tyttöä irti esittelytelineestä, hän järjesteli sitä kieli keskellä suuta... Tuo Kure onkin tuttu! Sain kerran yhden näytepullon, mutta nythän mä hokasin, että taisi jäädä testaamatta, kun sattui onneton olemaan inhokkiväriäni oranssia, eikä juuri silloin ollut aikaa lakata ja poistaa! Kynsilakoissa on kyllä sellainen kattaus kemikaaleja, että heikompaa hirvittää, luovuin lakkaushommista odotusajaksi, ja nyt imettäessäkään en ole usein lakannut, mutta toisinaan kyllä tekee mieli itseään piristää. Suosin silloin joko tunnetuimpia valmistajia (kenties lapsellisesti uskon, että pahimmat pahikset on poissa silloin kun valvonta on suurta) tai nyt sitten löysin nämä astetta ekommat.

MinnaMT (Ei varmistettu)

Ihania värejä. Koska tulevat myyntiin Suomessa?

Hertta
Lilou's Crush

Kysyn heti Leenalta ja pyydän kertomaan tässä alla :)

LeenaLB (Ei varmistettu)

Heippa <3 Tulevat myyntiin kesä-heinäkuussa eli ihan pian! Jos liikut kaupungilla niin laita sähköpostia, poikkea toimistolla kahvilla ja samalla fiiliselemässä lakkoja :) Myös Urbanstoryssa Helsinki-päivänä mani&lakkauksia 12.6! Kannattaa katsoa vaikka Facebookista tapahtuma ja varata aika.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.