Levi'sten paluu

Lilou's Crush

Ihastelin viime viikolla töissä kollegan törkeän hyvännäköisiä, rentoja mutta näpsästi istuvia Leviksiä. Aevan täydellinen malli: ei megatiukka, vaan mukavan myötäileva, juuri sopivasti kapeneva lahje ja nätti sävy.

Arvaahan sen. Olivat vintaget. 

Farkkutilanteeni on yleisesti ottaen katastrofaalisen huono. Vuosien saatossa oikein hyväksi muotoutunut joukkio on kropan muuttumisen ja ihan vain puhkikäyttämisen vuoksi harventunut vain muutamaan pariin, joita ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa "jokapaikanhousuiksi", vaikka sen virkaa joutuvatkin tekemään. 

Mutta mitäs mitäs...

...Ratkaisu voisi olla, ei vintage-Levikset, vaan ihan uudet 501 CT:t. Olisiko tässä ehkä Levisten uusi tuleminen vaatekaappiini? 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoin nyt ihan muita juttuja kuin tätä postausta, elikkäs (vaatteita kuitenkin): googeloin edullisia silkkipaitoja ja kävi ilmi, että sulla ois Ginatricot'lta silkkipaita. Oletko ollut tyytyväinen laatuun? Ihan täyttä priimaa ei taida saada kuin latomalla isoja seteleitä pöytään, mutta opiskelijalla ei sellaisia nyt ole. :)

Ja edelliseen, että peukut pystyssä kylppärirempan kanssa kaikkinensa ja erikseen seinämallisen vessan. Meillä ei koskaan sellaista ole ollut, mutta jos joskus remppaamme tai rakennamme, haluan sellaisen varmasti. Luulen, että sellaisen siivoaminen olisi aika paljon mukavampaa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Sanoisin, ett H&M premium-malliston silkkipaita on ollut hinta-laatusuhteeltaan parempi. Taitaa olla parikymppiä kalliimpi, eli jos budjetti venyy sinne, suosittelen sitä. Jos ei, ginan paita ei ole toivoton, mutta on kyllä tosi ohut ja saumat minulla antaa aika paljon periksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ok, kiitos vastauksestasi! H&M:n premium-mallistoa pitää sitten tutkia. :) En viitsi halvallakaan ostaa sellaista, joka ei pysy hyvänä (eli tuota ginan paitaa).

Anna__ (Ei varmistettu)

Löysin eilen täydelliset Levikset, ihan kaupasta. 501 Skinnyt. Täydellinen lahkeeseen kapeneva malli, ei liian tiukka mutta istuu päälle hyvin. CT:tkin kävi kaapissa mutta olin itse liian rimpula pienimpäänkin kokoon ja housut näyttivät aina liian isoilta.

Hertta
Lilou's Crush

Aah muistan jostain vuosien takaa hyvin tuon rimpula-asian, miten mahtavaa olikaan löytää hyvät pöksyt! Täytyy itsekin tutustua tuohon malliin, millaiset farkut on kyseessä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.