Liehulahkeissa

Lilou's Crush

 Päivän asu. 

Meillä oli ilo päästä juhlistamaan kahden uuden ylioppilaan suurta päivää. Kekkerit olivat reilun tunnin ajomatkan päässä toisistaan, joten sen lisäksi, että tietysti laitettiin fiinimpää ylle, piti huomioida matkustusmukavuus, kun kilometrejä kertyi istuttavaksi.

Päälle päätyi kylmän sään vuoksi loppujen lopuksi ihan jotain muuta, kuin olin ajatellut, mutta täytti tämäkin kombo kriteerini aika hyvin.

Jalassa ovat muuten ne Marimekon nettikaupasta tilaamani housut. Tilauksen saapuminen noudettavaksi kesti yli kolme viikkoa. Aika kauan. Mutta kivat ovat!

 

Yllä juhlissa: housut Marimekko, oversize-silkkipusero H&M Premium, popot Gucci

Kommentit

Aisha J
Aisha

Onpa kiva asu, näytät kauniilta! Tuollaiset housut ovat kyllä niin monikäyttöiset. :) 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos paljon ihanainen :) oli kiva kokeilla jotain ihan uudenlaista (siis nuo pöksyt, paitahan on vanha tuttu )!

blurredesquisse

Tosi tyylikäs asu, sopii sulle täydellisesti :) Mua harmittaa, kun tuollaiset culottes-housut ei sovi mulle yhtään - ne olis kesällä niin kätevät!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kohteliaisuudesta! Ja tiedätkö, minä olen sovittanut ainakin 4 paria culotteseja, ja ovat olleet kauheat-kauheammat-ihan hirveät, mutta näistä tykkään. Voi olla tosi pienestä kiinni, eli sovita kärsivällisesti vaan, varppina löytyy vielä kivat! Kesähousuina tosiaan hyvät, ja nämä vielä ohutta materiaaliakin.

blurredesquisse

Kiitos vinkistä, minähän tietysti luovutin jo heti ensimmäisen parin kohdalla! Täytyy siis antaa vielä mahdollisuus.

Sansa (Ei varmistettu)

Ihana kokonaisuus! Mikä on tuo laukku -se jos mikä on ihana.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos paljon! Laukku on tosi tosi hyvä ja monikäyttöinen Guccin Soho Disco. Joka päivä käytössä, arjessa ja juhlassa :)

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Hei, mullakin on Marimekon culottes'it, mutta viime syksyn mallistoa - niissä on ehkä aavistuksen leveämmät lahkeet kuin noissa sun vastaavissa. Aivan ihanat ja monikäyttöiset, olen pitänyt sekä töissä että juhlissa, ja tuntenut molemmissa oloni yhtä kotoisaksi :-)

heissulivei (Ei varmistettu)

Hei, saanko kysyä vastasi kokoaan nuo housut ? Minkä koon niistä itse valkkasit ?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.