Lihava poika rappusten alle?

fatboy-cuscino-special.jpg

Meillä on alakerrassa, rappusten alla pieni kolonen vailla käyttöä. Kolo on ollut varsin arvokas remonttitarpeiden säilytyksessä, mutta nyt viimein alkaa ihanasti tyhjentyä maalitonkista, laudankappaleista ja työkoneista. Ja hoksattiin, että se on ihan täydellinen pesäkolo tytön majaleikkeihin ja lukuhetkiin. Ellei kolosta sisusteta samantien, uhkana on rämettyminen, eli päätyminen kaikenmaailman rojun kasaamiseen!

fatboy-cuscino-special-4.jpg

Olen hetken etsinyt sopivaa lattiatyynyä tarkoitukseen, valmiina, koska tiedän, että en sellaista kuitenkan saisi aikaiseksi ommella, ja suvun käsityöihminenkin on aikalailla työllistetty. Tänään löysin ehkä sopivan -yllättävää kyllä vanhalta tutulta, säkkituoleista tunnetu Fatboylta!

fatboy-cuscino-stonewashed-1.jpg

Fatboyn Cuscino -lattiatyyny on hiekkapestyä puuvillakangasta, eli poikkeaa Fatboyn ”enstexistä”  (anopin sanavalinta) pehmeydellään. Koko on sattumalta yksi yhteen tuon tarpeeksi korkean pinta-alan kanssa, 99cm x 99xm. Yksiväriset kustantavat ulkomailla satasen verran, ja nyt viikonlopun näyttäisi sellaisen saavan samaan hintaan Stockmanniltakin sisustuspuolen alekampanjassa.

fatboy-cuscino-special-2.jpg

Minun tekisi mieli tuollaista harmaa-puna-kuviollista tuomaan vähän eloa hillityn harmaa-valkoiseen alakertaan, tai mehiläiskennokankaista versiota mutta hinta on niillä liian suuri, 200-250€. Vaalea hopeanharmaa siis vankassa harkinnassa -ei ainakaan sitten synkistäisi soppea turhanpäiten, ja sopisi vaaleaan lattiaan.

Onko teillä kokemuksia näistä -tai vastaavasti jostakin muusta samanmallisesta tyynystä, jonka päällinen olisi konepestävä?

Kuvat: Fatboy.

Kommentit (3)
  1. Fatboyta täälläkin kovasti kuuklataan, mutta mulla on hakusessa terassille sopivat, kaksi kappaletta, lämpimien päivien lukunurkkausta kehittelen meille tytöille. ONko teillä kokemusta miten nämä lihavat pojat (:D) sopivat ulkokäyttöön?

    1. Pakko vastata heti, että tuo meidän Fatboy on juuri sellainen ulkokäyttöön sopiva, mutta tähän asti sisällä käytössä ollut. Malli on Buggle-Up, jossa on siis sellaiset soljet joilla voi säätää säkkituolia. Nyt ajateltiin laittaa se terassille, kun ollaan jo muuten sisäkäytössä vähän kyllästyneitä. Voisin kuvitella, että siinä on ihanaa loikoilla auringossa!

  2. Hei tuollainenhan olisi ihan huippu meidänkin rappusten alle jäävään koloon (tosiaan taitaa olla aika samanlaiset portaikot)! 🙂 Juuri tuollaista majafiilistä sinnekin meinaan haetaan, vaikka poitsu on vasta kaksi vuotta, niin tuo kolo on nyt jo saanut majan maineen. Meillä on sellainen jättimäinen fatboy, jonka hankkiminen kuulosti viisi vuotta sitten mahti-idealta. 😉 Se on ainakin ollut kestävä kuin mikä, ja ollut kyllä tosiaan kovassa käytössä lapsi&eläinperheessä, eikä ole mennyt miksikään vuosien aikana. Nytpä se taitaa kyllä jo päätyä terassille auringossa lötköttelyä varten.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *