Liisit, sillinkylki ja Nanso by Katri Niskanen-arvonnan voittaja

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Nanso

Hyvää iltaa.

Vähän asukuvia taas. Nanso by Katri Niskanen -malliston vaatteista kolahtivat minuun aivan erityisesti monikäyttöiset Liis-"verkkarit". Näkemässäni mainoskuvastossa ne oli puettu mallille kerrassaan tyylikkäästi ja toimistokelpoisesti. Itse kokeilin sitten näin toisella tapaa, sillä mukavia housujahan on aivan turha säästellä.

Kuvissa Liisit ovat matkaamassa herkuttelemaan veljeni luokse Töölöön. Illalla ne puolestaan herkuttelivat kanssani kotisohvalla, eli ainakin hyvyyksien syöntiin ja kaupungilla tepasteluun voin suositella housuja mitä lämpimimmin! ...Samoin kuin lapsen noutoon koulusta ja hammaslääkärikeikkoihin. Ja ruokakauppareissullakin olivat oikein hyvät. Joustava vyötärö, taskut ja paksu, ei-helposti-polvipussittava trikoo tämän mahdollistivat. Osaan jo kertoa senkin, että pesun jäljiltä ovat oikein napakat, eivätkä kutistuneet. Tämä normaalimittainen, mutta liki 180 senttiselle 7/8 lahje kun on oikein passeli juuri tuollaisena.

Kertoilinkin jo edellisellä kerralla fanittavani Katri Niskasen tyyliä kovasti, ja tykkääväni siitä, että tyyli tosiaan näkyy tässä yhteistyössään Nanson kanssa. Noissa housuissa on muotoa antava leikkaus takapuoliskossa, ja koristesaumat tuossa edessä, jotenkin katrimaista, sanoisin. Mikä koko mallistossa on mielestäni mainitsemisen arvoista, on se, että sieltä löytyy vaatteita, joissa on kirkkaita, suorastaan villejä värejä, ja sitten toisalta näitä hillittyjä yksivärisiä juttuja, jotka ovat aivan erityisesti omaan makuuni, ja sitten vielä hyvin hentoja ja naisellisia kuoseja ja sävyjä. Eli varsin monipuolinen kokonaisuus, kurkatkaas vaikka, tässä alla pari makupalaakin jo:

Mutta sitten viiiiiimein tämän jutusteluni jälkeen itse asiaan! Onnea nimimerkille "Ilokseni", sillä juuri sinä voitit arvonnassa Nanso by Katri Niskasen Mona-mekon ja Vogue by Katri Niskanen sukkahousupaketin!

Toivottavasti lahja on mieluinen, ja pääsee pikaisesti syksyä viettämään kanssasi -ehdottamasi muhkea kaulaliina ja neuletakki olisi juuri minunkin makuuni, kuten niin moni muukin ideoista. Sovellettu on jo monella tapaa!

 

Itselläni yllä: takki Isabel Marant pour H&M, housut Nanso by Katri Niskanen (saatu), neule Uniqlo, tennarit Adidas Superstars (saatu)

Kommentit

Mjo (Ei varmistettu)

Mahtavan näköiset joka-paikan-työ-housut! Mistäköhän niitä voi ostaa Helsingin keskustasta? :)

Tinkaz (Ei varmistettu)

Mikonkatu 2 on Stadin keskustan myymälä. Nansoshop.com on hyvä verkkokauppa. Vantaalla on Nanso -outlet.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.