Lilou testaa: Vita Liberata Invisi foaming tan water

Lilou's Crush

Olen kertonut useampaan otteeseen, että en oikein tykkää lotrata vartalovoiteilla, kun niistä jää niin inha, nahkea tunne nahkaan. Sama syy pitää myös yleensä kaukana itseruskettavista.

Vaan nyt on testissä sellainen tuote, että jos lopputulos on yhtään samankaltainen kuin aikaisemmissa (mahtavissa!) Vita Liberatan ruskettajissa, en enää kokeile ikinä mitään muuta!

Levitin Invisi Foaming Tan Wateria tuolla rukkasella, ja olin ihan että jee ja vau ja ei oo totta! Ei nihkeyttä, vaan vaahto imeytyi aivan salamana. Etenkin illalla ennen nukkumaan menoa, vaikka kuinka kuivattelisi, on jotenkin kelmuisa olo, eikä sellaisena ole yhtään kiva sujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Ja tahraakin yleensä... Invisi lupaakin imeytyä salamana ja olla tahraamatta. Ja on kaiken päälle 90% organic ja 100% myrkytön. Siitä tykkään kovasti myös.

Se itseruskettavissa aina (kyllä, niissä on ihan ihan ihan aina sellainen pieni tuoksu, vaikka mitä sanottaisiin, sanon minä herkkänenä) oleva tuoksu on todella mieto: en siis pelkää, että vieruskamu töissä nuuhkii ilmaa huomenna, että jahas, graanruutti on uinut itseruskettavassa (ha, tosin juuri kertoi itsekin sitä laittaneensa).

Raportoin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Miltä tämä on vaikuttanut pidemmässä käytössä? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.