Lilou vinkkaa: -25% ale lasten talvikengistä (ja kaikesta muustakin Stadiumissa)

Lilou's Crush

Ääkkis kääkkis, se on kuulkaa nopeammin täällä kuin uskommekaan, tuo hetki, että lapsot tarvitsevat yhtäkkiä talvikenkää, fleeceä, villahaalaria ja kaikkea muuta. Päälle, ja sassiin!

Talvikengät on meillä se akilleen kantapää: ollaan oltu lähes joka vuosi liian myöhässä, tai tehty huonoja hankintoja, ja kalikkavarpaille on jouduttu ostamaan ensiksihankittujen tilalle toiset. Viimeiset muutaman vuotta meillä on luotettu Soreleihin -ulkonäöstä voi olla montaa mieltä (itse tykkään), painavatkin melko paljon, mutta ovat olleet lämpimyydessään vertaansa vailla. Ei enää viluisia varpaita, villavuori lämmittää ja kumiterä suojaa.

Bongasin juuri, että Stadiumin verkkokaupassa saa vielä tänään tiistaina 26.9  -25% alennusta kaikesta. Siitäpä se vinkki -ei vain talvikengille, mutta tässä nyt minulla siitä puhe, mistä puute... Tuo ale on näissä hinnoissa jo tuntuva hyöty, joten ostin molemmille tirrinkäisille tämän talven popolinot. Juniorin kaipaamaa PINKKIÄ siellä ei ollut, mutta eiköhän jollain ilveellä nuo mustatkin kolmevuotiaan jalkaan saada.

Että in your face vaan, pakkanen! Tääl ollaan valmiina!

Kommentit

MLM (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Ehdin vielä tilaamaan lapselle oikein hyvän oloisen talvihaalarin 75 eurolla! :)

Hertta
Lilou's Crush

Jes mainiota :) Meillä näytti kenkäpaketti jo lähteneet matkaan, toivottavasti osui koot kohdilleen!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.