Lilou vinkkaa: Outnet Clearance Sale now on

Lilou's Crush

Vinkkaan, että nopsilla on nyt hyvä tilaisuus tehdä löytöjä: Outnetissa alkoi juuri Clearance Sale, mikä tarkoittaa -80% - 85% alennusta nettikaupan valituista tuotteista. Nopea kannattaa olla siksi, että tuotteita on usein tarjolla vain yksi tai pari kappaletta.

Tilasin itselleni tuon kuvan suloisen Paul&Joen silkkimekon, josta täyteen hintaan voisin vain haaveilla. Tomsit jalkaan ja kukkamekko päälle, hups pyörän selkään, koriin viltti, pullo kuohuvaa, juustoja ja herkkuja ja ystävän kanssa piknikille, siitä tää täällä haaveksii just nyt.

 

Kommentit

annemi

Suloinen mekko :) saako udella minkälaiset TOMSit omistat? olen nyt kolme vuotta kuluttanut joka kesä yhdet puhki, rakastan TOMSeja!

 

Hertta
Lilou's Crush

Eikö ole vallan hellunen! Minä repäisin ja ostin ihan KAHET tomsit Nykistä; toiset perusmalliset navy bluet ja toiset samanmoiset, mutta neonoranssilla acid washilla. Hihii, taitaa olla blogini historian hirvittävin finglish-sotku muuten tämä tässä :D Mutta tomsit, ne on mahtipopot! En ollut tavannut ennen tätä kesää, nyt en halua olla ilman!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.