Lilou vinkkaa: sukkalöytö vailla vertaa

Lilou's Crush

 

Tuskasteleeko joku muu siellä "pikkusukkien" eli ns. avokassukkien kanssa? Käsi ylös, vai olenko yksin pystyin käpälineni? Jos en, niin tässä vinkki teille muille pystytassuille. Lindex. Lindexistä löytyy ehdottomasti parhaat sukat tuohon tarpeeseen, kuin myös moniin muihinkin sukkatilanteisiin.

Kuvassa näkyvät sukat ostin viime viikolla, ja ovat ehdottomasti parhaat genrensä edustajat, joita olen koskaan jalkaani sujauttanut. 

Sekä kanta, reunat että suuaukko ovat niin matalat, että eivät pilkahdakaan loafereistani. Päinvastoin kuin muut matalat sukkaset, nämä pysyvät leveähkön, koko suuaukkoa kiertävän silikoninauhan avulla paikalla kovassakin menossa ja aivan koko päivän. Sukat ovat mukavasti muotoonommellut, että pesun jälkeenkin vielä löytää paikan kantapäälle ja varpaille, eivätkä pureudu kantapäästä ihon sisään.

Ostan heti toiset kaveriksi, kun kohdalle osuvat. Ovat onneksi "osta kolme, maksa kaks". Hinta oli muistaakseni kuuden euron paikkeilla per pari.

Kommentit

M.
Avec Mari

Kiitos!! Tää vinkki tuli tarpeeseen!

Hertta
Lilou's Crush

Jes! Arvasin, että en voi olla ainoa sukkavaivainen :) näyttää siltä, että samalla reissulla löytyi myös sopivat täysin varrettomat tennarisukat, mutta pitää testata vielä toinen päivä, että uskaltaa varmaksi sanoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

kiitti vinkistä! täytyykin pistäytyä Lindexissä! Ja kiitokseksi vinkistä saat toisen sukkavinkin takaisin: parhaat sneakersukat olen löytänyt H&M:stä! Sukka ei pilkota sneakereiden varren yli, mutta parasta on, että kantaosaan on laitettu pieni silikoninauha, joka pitää sukan paikallaan koko päivän! Ei lähde rullaamaan! Puolivälissä jalkaa pyörivät sukat ovat nimittäin superinhotus. Silikoninauha myös pitää tehonsa pesujen jälkeenkin, on testattu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä H&M:n sukka tämä on? Jaksaisitko etsiä linkkiä? Ostin juuri paketin H&M:ltä low cut-sukkia ja kantapää ei pysy millään ylhäällä, argh.

Vierailija (Ei varmistettu)

esim nää: http://www.hm.com/de/product/16212?article=16212-V

mutta niitä on muitakin, mulla on harmaina ja valkoisina.

kannattaa katsella avainsanalla "sneakersukat" ja ainakin tossa lukee sukan tiedoissakin :
"Durch die Silikonkante an der Ferse können die Strümpfe nicht verrutschen." "silikoninauhan ansiosta kantapää ei ala rullata"

myös (Ei varmistettu)

Löysin Kampin Lidlistä viime viikolla parilla eurolla myytävät avokassukat. Olivat niin edulliset että otin saman tien beiget että mustat. Olen ollut tyytyväinen ekan käyttökerran jälkeen :)

Hertta
Lilou's Crush

Pitää kurkkia! Mulle ei h&m:n sukat istu ollenkaan, mokomat! Rullaavat aina tuonne kengän kärkeen. Mur.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.