Lilou vinkkaa: tutustu J. Crew’n tarjontaan, tullitta, postikuluitta, palautusmaksuitta

ballet.jpg

Semmoinen uutiskirje kolahti postilaatikkoon,että haluan jakaa sen viestin teillekin. Jenkkisuosikkini J. Crew tarjoaa nimittäin nyt yllärinä ilmaiset toimitukset (ja palautukset) meille pohjolalaisille, ja ostokset ovat lisäksi duty-freekin, aina 30.4 saakka.

Jos siis olet haaveillut tutustumisesta, niin enpä keksisi parempaa ajankohtaa kuin juuri nyt 🙂

Suuntaan valtameren taakse tuota pikaa, ja silti houkuttelisi vähän nuuhkia kevättuulia tuolta suunnalta. Koetan pidättäytyä.

 

 

 

 

 

Kommentit (23)
 1. Vaikka J.Crew tarjoaa duty-free:na, se tarkoittaa, ettei tarvitse maksaa Yhdysvaltain arvonlisäveroja ja tullata. Suomen arvonlisävero tulee kuitenkin maksaa (Value Added Tax rates are set by the destination country). Suomessa arvonlisävero on 23% vaatteille yms. Mutta tämän pitäisi näkyä viimeisessä maksun vaiheessa, jos oikein muistan.

  Kengännumeroista: itselläni on J.Crew:n Cece-ballerinat ja kurkkasin niistä kokoni. Laitoin vertailun vuoksi kokojani joiltain muilta isommilta merkeiltä – jos se antaisi suuntaa, kun vaihtelua tuntuu olevan merkkien välillä:

  J.Crew – US7,5

  Filippa K – 37

  Camper – EU38, US8

  Pura Lopez – 36,5

  Billi Bi – 37

  UGG – EU38, US 7

  Toivottavasti tästä on edes jotain apua!

 2. maria jee, kiva kun laitoit kokemuksia! Itse en sitten tilannut mitään, kun piti lähteä nykkiin -toisin kävi, kun sairastuin. Höh.  Ehkä nyt sitten nettikaupan kautta, harmi vain,kun tarjoukset eivät enää ole voimassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *