Lilou vinkkaa: Zoe Karssen

Lilou's Crush

En ole mikään printtipaitojen ylin ystävä, mutta jokin ihastutti näissä Zoe Karssenin paidoissa, kun niihin törmäilin milloin Net-A-Porterissa ja milloin Asoksella. Piti tutustua paremminkin.

Zoe Karssen on hollantilaisen pariskunnan, Zoen ja Quincen, 2010 perustama vaatemerkki, joka lainailee parhauksia rokkiskenestä ja muodin parista. Lopputuloksena on vaatteita pilke silmäkulmassa kulkevalle tyttölapselle. Pääasiassa teepaitoja, toppeja ja collegeita, mutta löytyi sieltä muutamat pöksytkin.

Viiksipaidasta tykkäsin ihan erityisesti, mutta hihojen  kyynärpäiden kohdalla olevat vaakasaumat eivät olleet miun maun mukkaan. Noinkin pienestä voi olla joku juttu kiinni siis.

Tänään kävi munkki, kun pidin pientä luovaa taukoa päättötyön naputtelusta ja tutustuin Outnetin uutuuksiin. Siellä se odotti, Zoe Karssonin harmaa "French Kissing in the US -kollari puoleen hintaan, josta onkin ihan mahdoton löytää kuvaa näin jälkikäteen.

Collegepaidat hävisivät viuhahduksessa, mutta jos tyyli muuten miellyttää, niin teepaitoja ja toppeja oli vielä Outnetissa jokunen hetki sitten jäljellä, ja nettikauppa toimittaa ympäri maailman :)

PS. Zoe Karssenin paitoja ovat myös ne, joissa Mikki Hiiren kädet tarraavat rintamukseen. Sellainen on ainakin tällä kaunottarella ;)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)
Hertta
Lilou's Crush

No hö, linkki ei toiminut, mutta jos kyseessä on pitkähihainen crewneck-college, harmaana, ni sit just se :)

annemi

Osui ja upposi! olen aina tykännyt printtipaidoista, en ollut ennen Zoe Karssenista kuullutkaan :)

mj (Ei varmistettu)

Heh, oon just katsellu Asokselta tuota sinistä LOVE-paitaa (tosin t-paitana) sillä silmällä! :) Voi olla että tässä tulee itsensä palkitseminen seuraavan palkkapäivän aikoihin...

SOFiNAH (Ei varmistettu)

Hello Hertta & girls! Ilahdutte varmasti tästä! SOFiNAH shop on juuri avattu Helsinkiin Uudenmaankadulle ja arvaa onko Zoe Karssenin t-paidat meillä myynnissä??? Todelliset bestsellerit! Esim LOVE t-paitaa löytyy sinisenä, valkoisena sekä harmaana! Syksyksi on tilattu aivan mahtavia värejä ja printtejä. Kotiinkuljetus myös postiennakkoa vastaan =)

Aivan ihana blogi sulla!

terkuin,
Annika

www.sofinah.fi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.