LILOU'S CRUSH 4 VUOTTA!

Lilou's CrushSiinä. Käytin sen yhden huutomerkin, jonka kunnon copywriter sallii vuodessa otsikoihin.

Mutta syykin on hyvä:

Lilou's Crush täyttää tällä viikolla neljä vuotta!

Kemujen paikka! Tällä viikolla on synttäreihin liittyen luvassa muutama superkiva juttu. Ilonani on  järjestää Lilou's Crushin ytimeen sopivien lempparibrändieni kanssa synttäriarvontoja. Ensimmäinen niistä käynnistyy huomenna keskiviikkona, ja etenkin sisustushenkisten kannattaa olla kuulolla :) Kerron huomenna myös vinkin sitä seuraavasta arvonnasta, eli kandee käydä kurkkaamassa!

Ja sitten muutama herkistynyt sananen.

Tiedättekö kamut, en tosiaankaan osannut odottaa saavani kaikkea tätä, mitä blogiharrastus on elämääni tuonut, kun ensimmäisen, ujon kirjoituksen Blogspotissa aika lailla tasan neljä vee sitten kirjoitin. Kaikki te mahtavat tyypit! Tutustuminen teihin  ja vähän myöhemmin kivoihin bloggaajiin, se on mieletön rikkaus jota en osannut odottaa.

Parasta minusta on vuoropuhelu, kun saan kuulla teistä kommenttiboksissa, olit sitten ohikulkija tai vanha tuttu. Montaakaan teistä en ole livenä tavannut, mutta tiedän jo teistä joistakuista aika paljon. Kun pikkuhiljaa tutuksi käynyt nimimerkki kommentoi, se ilahduttaa ihan kuin ystävän puhelinsoitto. Erityisesti menneiden, vähän sitä elämän nurjaakin puolta näyttäneiden vuosien aikana olen liikuttunut siitä virtuaalituesta, jota olette lähettäneet. Kiitos, se merkittsee todella paljon minulle. Ja nurjuuksista nyt viis, kaikist kivointa on jakaa ja hehkutella kaikenlaisia höpsötyksiä ja oivalluksia kanssanne.

PS. Keräsin tähän muutamia postauksia joista kuvatkin löytyivät (harmillisesti menetin ison osan muuttaessani blogin sijaintia) aikojen takaa, joista pääset helposti tutustumaan Lilous Crushin ytimeenjos satuit tänne eppuekaa kertaa. Osa linkeistä johtaa aivan alkuaikoihin bloggeriin.

Työjuttuja...

Pala erilaista työpäivää

Seksiä työpaikalla

Tytön kanssa...

Baby& New York

Like Peas in a Pod

Pohdintaa...

Tuoksumuistoja

Arkipäivän luksusta

Zara, Lookbook ja laihat ajatukset

Reissuja...

Kesäreissu (Pariisi)

Asunnon vuokraus New Yorkissa

New York: High Line

East Village Calling

Shopping Galore (Soho NYC)

Lomakampa: Dubai

 

 

Kommentit

Onnittelut 4-vuotiaalle! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Kivaa iltaa!

 

LTL-Anna
Loving These Looks

Aivan huippu idea linkata vanhoihin postauksiin! :) Onnea Lilou's Crush ja Hertta hienosta työstä :)

suvi m
suvi m

Onnea 4-vuotiaalle! Mukana olen kulkenut alusta asti. :)

Miia H
Kaunis päivä

Onneksi olkoon Hertta! Olen lähes vuoden ajan lukenut palstaasi säännöllisin väliajoin juurikaan kommentteja jättämättä. Nyt kuitenkin haluaisin kiittää inspiroivista ja kivoista jutuista ja kuvista, joilla olet lukijakuntaasi ilahduttanut. Olen jopa onnistunut ostamaan yhden paitasi Huuto.netistä, josta onkin tullut yksi tämän talven suosikeista :). Toivottavasti jaksat jatkaa näiden juttujen tekemisten parissa vielä monen monta kertaa. Myös tämä postaus antaa vasta-alkaneelle bloggaajalle intoa jatkaa tämän uuden harrastuksen parissa. Kiitos ja onnea vielä kerran. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana Lilou's chrush<3
Ihana Hertta<3
Olen lukenut blogiasi 2,5 vuotta, mutta aika harvoin kommentoinut. Tämä on hyvän mielen blogi, inspiraatioiden lähde. Kirjoitukset ja kuvat ovat ihanan elämän makuisia. Jaan kanssasi myös jatkuvan NY-ikävän, joten matkapostauksia on mielettömän kiva lukea. Toivotan sydämestäni onnea nelivuotiaalle Lilou's chrushille ja ihanalle Hertalle!

Lauralaukku

Jo
jo

Onnea kovasti! Olet ollut jo yksi "luottobloggaajistani" jo jonkin aikaa, en vaan muista mistä postauksesta se lähti... Olet myös niitä harvoja bloggaajia joita kommentoin, kiva että kommentoista ilahtuu ja kiva kun jaksat meille vastaillakin!

vielä kerran, onnea ja pitkää (blogi)ikää!

-heinie- (Ei varmistettu) http://heinieblogi.blogspot.fi/

Onnittelut! :)

Luru
Changes

Onnea neljästä vuodesta! Mä niin muistan vieläkin miten silloin Blogger-aikoina löysin sun tontilles ja ajattelin että vau miten kaunis ja huipunoloinen tyyppi. Taisin jopa sanoa, että olet sellainen tavoite-Minä :D

Surut ja murheet ovat joka kerta koskettaneet kyyneliin asti ja ilot saaneet hymyn myös minun huulille. Tyylistäsi tykkään oikeinkin kovasti ja muutenkin kaikista jutuistasi sen vertta paljon, että mukana pysytään ja kaikki jutut luetaan vastedeskin niinkuin näinä menneinä vuosinakin.

Kippis! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Olisi kiva lukea tuollaisia pidempiä postauksia, niin kuin näytti olevan vanhan blogin puolella:)

T. Vasta Lilystä seurassa ollut :D

Anne Malia (Ei varmistettu)

Paaaljon paljon onnea synttäreistä ja kiitos paljon päivieni piristyksestä! &lt;3 Mukana olen ollut ihan alusta saakka.

Vierailija (Ei varmistettu)

siis crush =)

Lauralaukku

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kivasta blogista! Erityisesti olen tykännyt matkustusjutuistasi, ja viime keväisestä New Yorkin reissusta tuli paljon parempi loistavien vinkkiesi ansiosta! :) En olisi välttämättä omin neuvoin eksynyt esimerkiksi High Linelle, mikä oli mielestäni yksi kivoimpia juttuja koko kaupungissa :)

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Hertta, voi juku, hurjan paljon onnea blogin 4-vuotispäivänä! Muistan kun äitiyslomalla molemmat oltiin ja tajusin muutamia kuukausia myöhäisheränneenä kun olit bloggailua aloitellut, että sinullahan on blogi, jeij!! Ihan mahtavan paljon onnea, näin ne meidän kaikki erilaiset lapsukaiset kasvavat vuosien mittaan :) Ja mun oma blogini on vielä vasta se "pilke silmäkulmassa", ehkä sit joskus kun on aikaa;)

NinaVee
Väreilyjä

Synttärionnea ihana Hertta! On ollut ilo tutustua sinuun näiden vuosien aikana. *pus*

Little Skipper

Onnea nelivuotiaalle! Yli puolet ajasta olen sinua seuraillut. Mukavia ja laadukkaita juttuja joita on kiva lukea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.