Lisbeth Salander//H&M

Lilou's Crush

(Noomi Rapace/ The Girl with the Dragon Tattoo)

Täytyypä sanoa, että ihan heti en tällaista inspismallistoa olisi osannut odottaa henkkamaukalta. Ensin hih, sitten häh, ja sitten vau. Tai häh ja hih toisinpäin. Mutta vau ehdottomasti nyt viimeisenä.

 

Kun näin kuvat, olen valmis myöntämään, että klikkisormi on ojossa, kun 30 vaatteesta koostuva mallisto 14.12 saapuu verkkokauppaan ja myös tiettyihin myymälöihin.

Pisteet H&M:lle jälleen kerran, yllättävä juttu ja vetoaa tämmöttiisiin kaltaisiini lukutoukkiin.

 

PS: Jos joltakulta on mennyt ohi Stieg Larssonin Millenium-trilogia, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tuotantoon. Kliks Wikipediaan aiheesta tästä.

 

Kommentit

Sano Aa

Oooh! Mahtava juttu! Tuleekohan kaupantekijäisenä Lisbeth Salanderin äärimmäisen tiukka ja mahtava "I don't give a shit" -asenne?

Hertta
Lilou's Crush

arya, ehdottomasti, siihen kääritään vaatteet ennenkuin ne pakataan tiskillä kassiin :)

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Mahtavaa! Ei sillä, etteikö nää isojen muotinimien yhteistyöt olis jo huisi juttu, mut et Lisbethille ihan oma mallisto - en löydä muuta sanaa kuin AWESOME. Saattaa ihan muutama vaatekappale eksyä munkin ostoskoriini. Heh.

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Tämä on ihan mahtava juttu H&M:ltä. Mistä ihmeestä ne keksikin? Well done.

Mallisto liittyy pian ensi-iltansa saavaan David Fincherin Hollywood versioon The Girl With The Dragon Tattoo-elokuvasta. H&M-malliston on suunnitellut elokuvan pukusuunnittelja, eli se on leffan mainos :)

http://tyylidekkari.blogspot.com/

Muikku (Ei varmistettu)

Mitkä ihanat lökäpöksyt! Jää tosin ostamatta kun hankin joku aika sitten itselleni elämäni ensimmäisen mammavaatteen Polarn o pyretistä, miehen mielestä aivan kauhean rumat harmaat colleget. Mutta kun kerrankin oli tarjolla myös samanlaiset myös tyttärelle...

Tosin noita voisi pyytää vaikka joululahjaksi(: Ovat kyllä hyvin houkuttelevan näköisiä, toisin kun Versace-mallisto....

Kommentoi