Lomatukka: lepoa ja lempeyttä eli jatkokokemuksia Biorionista

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö Orion Pharma, Biorion

Muistattekos, kun kerroin noin kuukausi sitten tutustuneeni Biorionin uuteen hiuspohjaa stimuloivaan hoitonesteeseen?  Nyt voin kertoa fiiliksiä jo vähän pidemmältä ajalta, kun takana on säännöllistä käyttöä vajaan parin kuukauden ajalta.

Kyseessähän on siis päänahan pintaverenkiertoa virkistävä hoitoneste, joka samalla sekä edistää uusien hiusten kasvua että hidastaa niiden ennenaikaista irtoamista, jokaisen meidän oman genetiikan suomien parhaiden mahdollisuuksien mukaan. Samalla neste aikaansaa kevyen tuuheuttavan, tai oikeastaan nostattavan efektin pitämällä hiukset irti päänahasta, vaikka se ei mikään muotoilutuote varsinaisesti olekaan. 

 

Olen likimain koko loman kulkenut  ”au naturel” eli vailla meikkiä ja tukkataikoja, täällä mökkiolosuhteissa kun ei tule pieneen mieleenkään käyttää aikaa gruumailuun. -Kuten kuvatkin tässä postauksessa kertovat, ihan luomuna mennään niin pörröpään kuin pisamien suhteen. Loma on niin hyvää levon aikaa mielen ja ihon lisäksi hiuksille: ei fööniä, ei suoristelua, ei kuivashampoon suhinaa.

Hoitoneste on näppärän kokonsa ja riittoisuutensa vuoksi kulkenut helposti nesessäärissä tänne mökillekin. Paljon muuta kosmetiikkaa ei olekaan tullut käytettyä, kosteusvoiteet, huulirasva ja aurinkotuotteet, siinäpä ne. (Tuo ”vanity tray” taitaa muuten tällä hetkellä olla ainoa järjestyksessä oleva paikka mökissä, kun on siivouspäivä meneillään ja kaikki hurlumhei järjestelyn ajan...) 

 

Nesteen käyttö tullut niin tavaksi, että ihan muina hevosina heitin juuri tyjentyneen pullon pois ja harmittelin kotiin jäänyttä, en meinannut mokoma muistaa ollekaan, että kuviakin varten sitä tarvittiin tottakai! Olinkin myös siksi iloinen hyvästä saatavuudesta, sillä pari puhelua Lohjan apteekkeihin, ja kassan kautta, ja taas hyppysissäni oli uusi pullo suit sait sukkelaan -Näin ei käyttöön tule viikon taukoa, ja sain tännekin kuvat muistuttamaan, että minkänäköinen pakkaus tässä olikaan kyseessä, ennenkuin taas ollaan kotona.

Mutta sitten niihin jo vähän pidemmän käytön kokemuksiin. Tässä lyhyessä ajassa ei toki vielä mitään aivan ihmeitä voi tapahtua esimerkiksi hiustenkasvun osalta, mutta tilanne noin ylipäätään on oikein hyvä. Jos kurkistaa otsarajaa noissa allaolevissa kuvissa, näkyy minusta hyvin, kuinka paljon uutta tukkaa on puskemassa ilmoille. Hiuspohjaa ei ole viimeaikoina kutistellut lainkaan, vaikka tukkaa on rasitettu kovasti, eli vaalennettu raidoin ja tyveä värillä, ja ennen lomaa käytin vielä tolkuttomati kuivashampoota ynnä muita tököttejä.

Uskon, että pään ulkoiseen ja sisäiseen hyvinvointiin on kaksi syytä: tämä ihana kesä, joka tekee ainakin omalle nahkalleni ihmeitä (kunhan maltan suojautua auringolta!) ja hoitonesteen säännöllinen käyttö. Odotankin mielenkiinnolla syksyä, jolloin ihoni reagoi viilenevään ilmaan ja lämmityskauden käynnistymiseen pikkuisella kuivumisella ja sitä myötä kutinalla. Uskoisin nimittäin, että tänä syksynä hellän hoidon vuoksi hiuspohja on sellaisessa kunnossa, että kutinaa ei välttämättä tule laisinkaan. 

 

Mikäli hiuksesi ja hiuspohjasi kaipaisivat vähän tehohoitoa, voin siis suositella kokemusteni perusteella tätä hoitonestettä lämpimästi.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.