Long bob - LOB -uhka vai mahis?

Lilou's Crush

Hmmm... stressi, talvi, jälleen aloitettu raidoittaminen, tiheät pesut, föönaus ja muotoiluraudat, huonot yöunet... mitäs sitä muuta keksisikään tukkansa tuhoamiseksi. En ainakaan minä mitään muuta.

Nyt ovat latvat kuivemmat ja katkeilevammat kuin vuosiin, että ensimmäistä kertaa aikuisiällä olen ryhtynyt harkitsemaan tukan pätkäisyä sitä muutamaa senttiä enemmän. Kyseessä ei siis ole keski-ikän kolkuttelun aiheuttama aikuistukan tarve, vaan aivan vain tällainen fyysinen hiusten kärsimys.

Pitkä polkka, long bob, lob, monta nimeä yhdellä mallilla.  Sellaista tosiaan olen harkitsemassa. Pitänee kysyä Sannalta, mitä tuumaa, voisiko se toimia, ja olisiko tällä tukkalaadulla ihan mahdoton. Mitaltaan omani saisi kyllä olla ehkä himppusen näitåä pidempi -tai ei ainakaan ihan noin lyhyt, kuin Lauren Conradilla tuossa keskimmäisessä kuvassa.

Kokemuksia? Millaista on tuommoista tukkaa laittaa? Kaikenmaailman vekottimet löytyy. Miten sen kanssa pärjää identiteetiltään pitkätukkainen?

Kommentit

jeni (Ei varmistettu)

Ei vitsit! Tiiätkö, mä oon aina funtsinut että olispas toi Hertta upee polkkatukkaisena. :D
Eli YES!

Anna Vihervaarasta

Sama ongelma ja long bob -mietintä.:)

Minnea
Minnean muruja

Suosittelen! Näyttäisi varmasti upealta ja freesiltä sinulla!

Reetta28 (Ei varmistettu)

TEE SE!! Elämä muuttuu kertaheitolla paremmaksi nimim. joulukuussa -20 cm ja rakastan tätä tukkaa! :D Supernopea laittaa, työkaverit totesi että nuorennuin kertaheitolla. Ainoa ongelma, että tää kasvaa ihan liian nopeaa ;)

Jenniiii (Ei varmistettu)

Minusta tuo on ihana tukkamalli! Ja sopii tosi monella paremmin kuin pitkä tukka. Tuo ensimmäinen kuva

pieta
Ruista Ranteessa

Mulla se toimi aika porttiteorianomaisesti, ensin tuli long bob, sitten vähän lyhyempi, sitten undercut, ja kohta varmaan lähtee ihan lyhyeksi :D Mutta siis joo, pitkä polkka on tosi käytännöllinen, helpompi hoitaa kuin pitkä tukka, mutta saa edelleen ponnarille jos haluaa. Ja toki myös näyttää kivalta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En suosittele. Mäkin oon aina ollut identiteetiltäni pitkätukkainen, mutta viime vuonna katseltuani koko somen täydeltä long bob -postauksia menin pätkäisemään oman tukkani. Noh, ekana päivänä olin ihan fiiliksissä, suihkussa tuntui toki aluksi oudolta ja kohta en varsinaisesti enää huomannut koko muutosta. Paitsi että huomasin sittenkin, olo ja peilikuva alkoi olla vähän mitäänsanomaton. En pystynyt vaihtamaan pois pitkätukkaisen identiteetistäni ja olo oli halju, kun peilissä näkyi jotain, minkä ristin "tusinalyyliksi". Mutta ehkä sä oot identiteetiltäsi joustavampi :) Ja onhan se tukka toistaiseksi aina kasvanut takasin.

Hjkk (Ei varmistettu)

Melkoinen identiteettikriisi yhdestä hiustenleikkuusta! :)
Mä aina ajattelen, että kasvaahan se takaisin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mut eiks oo hyvä, että tuli ees yks eriävä mielipide? Aika tylsää, jos kaikki vastais samalla tavalla ;)

Mulle saksittiin viimeksi malli jota kampaaja kutsui long, long bobiksi :D Näyttää skarpilta ja tuntuu tutulta - ainoat selkeät erot on siistimmät latvat ja se, ettei latvat jää jumiin takin, huivin ja olkalaukun hihnan sekaan.

Hiuksia ne vaan on siinä mielessä, että pituutta pukkaa koko ajan lisää. Disclaimerina tästä pituuden saksimisesta se, että mua viehättää se ohikiitävä hetki kun katsoo itseään peilistä ja tuntuu että "huu, lähtipä paljon". Lisäksi on kiva, että kanssaihmisillä on edes jonkinlainen mahdollisuus huomata muutos hiuksissa.

lobbari (Ei varmistettu)

Suosittelen! Varoituksena vain, että siihen jää koukkuun. Vahvistaa omia hiuksia ja piristää vähän joka lookkia.

Parhaat long bobit leikkaa lilystäkin tutut Folk Helsingin tytöt, suosittelen myös heitä! (Ei ollut maksettu mainos, vaan todella hyväksi havaittu palvelu!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.