Loppuja ja alkuja

Lilou's Crush

Lattialle parvekkeen oven ja ikkunoiden eteen on kasautunut keveitä koivunsiemeniä. Miten ovatkaan lentäneet näin kauas ja korkealle. Ehkä olivat terveisiä vanhan kodin pihapuusta?

Siivosin hennot keltaiset roskat ja suljin ikkunan ensimmäistä kertaa koko kesänä.

Kolahdukseen kiteytyi kesän väistämätön loppu. Siihen, ja sandaalien auringon kanssa raidoittamiin jalkoihin vedettyihin sukkiin. Huomenna alkaa lapsen koulu, uusi reppu odottaa aamua keinutuolissa.

Ikkunan ulkopuolelle jäi sisäpihan seinistä hiljaa kimpoileva Vesala. Kuunteleeko alakerran leskirouva sitä taukoamatta myös läpi pitkän talven, soittaako tytöt meille kitaraa kun ensi kevät viimein saapuu?

Loppuja ja alkuja on juuri nyt niin paljon, että päässä on yksi valtava mykkyrä tärkeitä asioita. Niistähän se syntyy, elämä.

 

Kommentit

Ihana teksti <3 minä toivotan syksyn tervetulleeksi, saa taas nukuttua kun on pimeää.

Hertta
Lilou's Crush

Syksyssä on kyllä puolensakin. Kynttilät, villasukat, lasi punaviiniä ja kirja :)

Tasaraita

Alku syksyssä on jotain taikaa. Ehkä ne on juuri ne uudet alut. Se hetki kun kesä vielä hetken viipyy, vaikka ihanin lämpö onkin jo mennyt pois ja kirpeät syksyn aamut kolkuttelee jo ihan ovella, mutta ei vielä kuitenkaan. Tietää, että tulee kaipaamaan kesää, mutta silti voi tuntea jo sen aurinkoisen syysaamun raikkaan henkäyksen ja tuoksun. Kun sormia alkaa jo vähän viluttaa ja takkia pitää kiskoa kiinni, mutta aurinko paistaa ja muistuttaa kesästä. 

Vuoden aikojen vaihtuminen on ihanaa ja kyllä me saadaan olla onnellisia, että meillä on neljä hienoa vuodenaikaa. Vaikka talvi on välillä turhan pitkä tai sitten se ei tule kunnolla ollenkaan, on se ensilumen hetki aina jotenkin maaginen. 

Täällä tuleva vuosi jännittää kovasti. Toisaalta olen intoa täynnä, mutta samalla jännitän, kuinka kaikesta selvitään ja suoriudutaan. Tässä pääsee käsiksi asioihin, joita kohtaan tuntee suurta mielenkiintoa, mutta samalla joutuu astumaan pois omalta mukavuusalueelta ja hakemaan omia rajojaan, etenkin niitä fyysisiä. Se jännittää. 

Ihania alkuja sinnekin! :)

 

Hertta
Lilou's Crush

Koulujen alku vie jotenkin tunnelman syksyiseksi, vaikka lämpötilat olisivat vielä ihan kesäiset! 

Nautin valtavasti, kun äitiyslomalla vuodenaikojen vaihtelun todella näki ja eli ihan toisella tapaa kuin arjen karusellissa. 

Odotan että kuulen mitä kaikkea siellä on meneillään! Kaikkea parasta tsemppiä!

t.Susse (Ei varmistettu)

Siinäpä viehättävä näkökulma koivunsiemeniin, ajattelemisen aihetta.:D Meinaan täällä katselen niitä musta ukkospilvi pään päällä, vihoviimeinen riesa kun suuria koivuja paljon pihassa, tunkevat kaikkialle!!

Iso, siis todella suuri kiitos mapiful-vinkistä. Voitko kuvitella, löysin pikkukylän josta mieheni ja lapseni suku ja sukunimi ovat kotoisin, nimeä on Suomessa alle 20 tyypillä. Ihan mahtava lahjaidea jouluksi molemmille. Vaikken halunnutkaan omaa nimeäni vihittäessä vaihtaa, kyllä se mulle tauluksi kelpaa riemumielin! ;D

Hertta
Lilou's Crush

Ah niin kyllä tuoreessa muistissa joka paikkaan tunkevat leijukaiset, niitä todella riitti! Ja miten kiva kuulla että vinkistä oli hyötyä! Jos päädyt sen hankkimaan, toivottavasti vastaanottajat tykkää hurjasti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.