Iho

Loppuun kaluttu: Biotherm Total Renew Oil

Lilou's Crush

Pitkästä aikaa taas "loppuun kaluttuja" eli purtiloita, joiden sisältö on niin oivaksi todettu, että tyhjentymisen päätteeksi lähdetään ostamaan uusi.

Putsareissa olen vuosikaudet luottanut pääasiassa Chanelin puhdistusvoiteeseen iltapuunauksessa, eli niissä tositoimissa, kun nassulta pitää kuurata pois meikki kuin kaikki muukin kuona. Passeleita muitakin aineita on tullut käytettyä puteli silloin ja toinen tällöin, mutta luottopakkina siis toiminut kasvojenhoitojoukkueessani tuo Chanelin Mousse Douceaur Anti Pollution.

Nyt hiukan hankalan saatavuuden (ja kamalaksi kohonneen hinnan!) Chanel on saanut varteenotettavan haastajan Biothermin tänä vuonna lanseeratusta puhdistusöljystä. 

Tässä jekkuna on se, että öljy ei käyttäydy miten öljyt usein pruukaavat tehdä, eli olla liukkauita, lipsuvaisia ja kumman tunteen jättäviä. Tämä aine vaahtoutuu sopivasti ohueksi vaahdoksi, ja poistaa kirvelemättä meikin, jopa maltillisen silmämeikin (jep, edelleen tämä paha tapa olla käyttämättä silmämeikinpoistoainetta on valloillaan). Iho tulee hyvin puhdistetuksi, misellivesi/kasvovesilappuun ei jää jäämiä. Sen tosin olen huomannut, että näin talviaikaan aine on myös aavistuksen turhankin tehokas, sillä herkkisnahkani jää tosi kuivaksi.

Sanoisin siis, että ihan kymppi kolmeen vuodenaikaan ja ysimiikka keskitalveksi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.