Loppuun kaluttu: hullun kallis huulirasva, Chanel Rouge Coco Baume

Olen tarkan markan tyttöjä, mitä tulee kosmetiikan hintaan. Hinta-laatusuhteen tulee olla erinomainen -toisinaan sellainen löytyy hintavista tuotteista ja toisinaan hyvinkin edullisista.

Tässä tämänkertaisessa loppuunkalutussa tuotteessa ei sen sijaan ole järjen hiventäkään tuolla mittarilla. Aivan järkyttävän kallis huulirasva, jota ilman en millään haluaisi olla: Chanel Rouge Coco Baume. Erinomainen voide: levittyy kuin unelma, kosteuttaa pitkään -laitan illalla reilummin, ja toisinaan päivän aikana, mutta harvemmin. Ei sitä kamalaa ”huulirasva-addiktiota” siis siinä perinteisessä merkityksessä, että rasvassa jokin ainesosa aiheuttaa noidankehän  kuivattamalla huulia entisestään.

Nyt olen kaivellut puikon perät kahdesta aiemmasta, ja ostin hetki sitten uuden, kun en kestänyt olla ilman. Sillä hetkellä ei ollut mitään Stokkan tai Sokoksen alehommelia meneillään, ja päädyin maksamaan ovh:n. NELJÄKYMMENTÄ KUUSI EUROA JA RISAT HUULIRASVASTA! Näissä kuvissa pötköttää siis yhteensä liki 150€ arvosta huulirasvaa. Järjetöntä. Kertakaikkiaan. Sulaa hulluutta. Mutta hyvää tekevää sellaista.

Tätä sivellään siis hellyydellä. Pehmeiden pusuttimien lisäksi tiedän yhden  hyödyn: tämä rasva ei todellakaan huku, vaan sitä vaalitaan tarkasti ja pidetään huolta viimeiseen sipaisuun saakka.

(Kahdesta loppuun kalutusta aion nukkumaanmennessä kaivella vielä viimeisetkin rippeet irti.)

kauneus ostokset
Kommentit (2)
  1. Moi, olen löytänyt halvemman, taivaallisen hyvän huulirasvan. Kokeile ACO:n huulirasvaa apteekista. hinta noin 3,5e 🙂

    1. Hei mahtavaa, kiitos! Olenkin menossa apteekkiin huomenna, kurkkaan kun tarvitsisin varalle hyvän!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *