Loppuun kaluttu: kolme kertaa KMS eli ongelmatukkaisten auttajia

FF354B03-F032-442F-AFAB-445409D6C89B.jpeg

Pitkästä aikaa taas loppuun kaluttujen äärellä, kun huomasin kolmen ”elintärkeän” kuontalokosmetiikan loppuneen kerralla. Näistä loppuunkaluttu -vinkeistä löytyy suosikkikosmetiikkaani, jota purkin tyhjennyttyä hankin heti toisen samanmoisen, eli ovat niitä niin kutsuttuja luottotuotteita. Saan jotain merkillistä tyydytystä aina, kun käytän jonkun purtilon aivan viimeiseen pisaraan saakka, kai se on minimaalinen ekoteko sekin, että ei turhan päiten hanki uusia, ennenkuin on vanhat loppuun käytetty. Vaikka tuleehan niitä huteja, ja ei tätä kemikaalimäärää  oikeasti voi kyllä ekologikseksi sanoa parhaalla tahdollakaan -tällä meiningillä viherrän todennäköisesti vasta kuolemani jälkeen, kun kaikki kemikaalijäämät hehkuu kropassa vielä mullan allakin…

No mutta, hirtehiset sikseen, ja niihin hyviin tuotteisiin, ongelmatukkaiset tietää, että toimivilla hiustuotteilla on pään ulkoiseen ja sisäiseen hyvinvointiin oma osansa.

KMS on ollut hiusmuotoilussa yksi suosikeistani vuosikaudet, aivan lanseerauksestaan lähtien. Tutustuin sarjaan aikanaan kun toimin mallina omalle kampaajalleni, joka työskentelee brändin parissa, ja olenkin siksi saanut ihan kädestä pitäen -käyttövinkkejä moneen lähtöön.

5CA750CA-7F9B-4FD9-80FB-3260A3E97807.jpeg

F6600EE3-FE54-45AE-AC74-3DEF518A13CD.jpeg

Kaikkien aikojen käytetyin hiustuotteeni on tuossa ensimmäisessä kuvassa. KMS:n hiuksiin jätettävä, suihkutettava hoitoaine, KMS Moist Repair  Leave -In Conditioner. MIKÄÄN ei selvitä hiuksia samalla tapaa kuin tämä. Aikaisemmin suosin merkin Silksheen -jätettävää hoitoainetta, mutta tuo linja loppui pari vuotta sitten, ja onneksi ei käynyt mitä pelkäsin, vaan Moist Repair on yhtä hyvä. Oli pehkoni millaisessa kammokunnossa tahansa, tällä se aukenee. Käytän tätä tarvittaessa myös kuopuksen peffaan yltäviin pitkien ja paksujen kiharoiden selvittämiseen, jos ovat oikein pahoille solmuille menneet. 

3BBB0972-A58C-417C-A86E-CE4712E0413B.jpeg

2695009D-D2C0-4451-8D75-13DE02E79B79.jpeg

Yksin tuo Moist Repair ei itselläni jätettäväksi hoidoksi riitä, vaan sen seurana käytän vähän uudempaa sarjan tulokasta, Moist Repairin samoin suihkutettavaa, mutta koostumukseltaan paksumpaa KMS Moist Repair Anti-Breakage Spraytä.  Tätä laitan siis latvaosiin ja pääliosiin kosteutta tuomaan, jotka minulla kovasti katkeilevat, kun olen ensin setvinyt pahimmat hamput. Olen tykännyt, että se tosiaan toimii hyvin, ja silottaa karheaa luonnonkiharaa, tekemättä siitä kuitenkaan velttoa. Tätä taitaa olla nyt neljäs tai viides puteli menossa, eli on lunastanut kylppärissä paikkansa tämäkin.

3E4C8012-F44F-46BC-806D-16E981600474.jpeg

344C69F2-1D75-40A0-9DC3-A48593DC6D4B.jpeg

Ja viimeinen samaan syssyyn tyhjentynyt ja samointein uusiksi hankittu on aivan uskomaton tukan tuuheuttaja. Pikkuinen puteli KMS Add Volume Liquid Dustia vähän epäilytti, mutta sain purkin jämät kerran kampaajaltani mukaan ja ne pikku roiskeetkin riittivät pariin kertaan. Tätä tuotetta en käytä jatkuvasti, vaan silloin, jos olen föönaamassa tukkaa, ja haluan sen pysyvän kuohkeampana ja rasvoittumatta pidempään. Hieron yhden, korkeintaan kaksi pumppausta käsiin, ja vien kädet hiusten läpi.Tämä tuote on nimenomaan hiustenkuivaajan kanssa käytettävä, kuuman ilman avulla se muuttuu hiuksissa nesteestä puuteriseksi. Tahmaisen aineen annostelussa saa pitää kielen keskellä suuta: liian paljolla lopputulos on iso klimppi päässä, mutta sopivasti annosteltuna muhkea, paksu ja todella helposti mallissaan pysyvä kampaus. 

Sellainen kolmen kovan suora tällä kertaa. Seuraavana vuorossa purtilo-osastolla ovat todennäköisesti joko meikkivoiteet tai iho-öljyt -katsotaan, mikä sattuu loppumaan ensin!

 

PS. Ostan näitä tuotteita yleensä kampaajaltani City Hairista, mutta jos loppuu kampaajakäyntien välillä, mm. Lookfantasticin ja Gorgeousshopin valikoimat olen todennut kattaviksi.

Kommentit (6)
  1. Great articles thanks for sharing me please check my website policy related issues https://thepolicytimes.com
    where my website policy-related articles https://thepolicytimes.com/ihf-with-stop-tb-partnership-signs-mou-to-fight-against-tb/

  2. Of course, it’s true that treadmills for home under 500 won’t be as well equipped with features as the expensive options. They might be made of slightly less durable materials and they definitely won’t have advanced features like online connectivity.
    https://thereviewbox.com/best-treadmills-for-home-under-500-reviews/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *