Loppuun kaluttu: Lumene Arctic Berry Cocktail

Lilou's Crush

Tämä postaus on omistettu ystävälleni Kaakkuselle. Hänelle nimittäin piti kertomani, että yksi tuote on pelastanut tänä talvena naamanahkani tyypilliseltä "kiristää ja hilseilee" -meiningiltä. 

Pitkällä nimellä viskattu Lumene Valo Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra Oil on ollut niin hyvä tuote, että kävin ostamassa uuden putelin jo silloin, kun ensimmäistä oli vielä sentti pohjalla. Iltaisin suihkun jälkeen nassu on itselläni talvella niin rapsakan kuivassa kunnossa, että ilmeillä ei paljon tee mieli. Kun kasvoveden jälkeen, ennen yövoidetta, olen laittanut tätä tehohoitoa, kuristus on muisto vain. Ei kiristystä, ei hilseilevää ihoa, ei ärtyneitä kohtia tai kuivuuden aiheuttamia näppyjä. Ei nyt ihan vauvan pylly, mutta oikein hyvässä kunnossa iho tällä haavaa.

Ehkä muistattekin, että en oikein ole ollut öljyjen fani. Pyörrän mieleni, kuten vain kliseiden nainen voi (niin neidon mieli vaihtuu, kuin savu joka haihtuu, lainaus paappani ehtymättömästä varastosta...) ja olen nykyään ihan koukussa. Tähän, ja vuoroin sitruksen tuoksuiseen Mossaan.

Että lämmin suositus tällaiselle!

 

PS. Ei hemmetti! OIenko todella maksanut sisustuslehdestä 13,60€... mielenhäiriö!

... Vai sittenkin lähestyvä kylpyhuoneremontti?

Kommentit

Vartsika (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Mietin, että voisiko tämä olla ratkaisu korppuihooni talvisin... Itselläni todella atooppinen ja kuiva/hilseilevä iho ja tähän astisista rasvoista ainoastaan Body Shopin hamppuvoide kasvoille on ajanut asiansa! Ihan huippukamaa! Voisin myös tätä testata :) Tosin Lumenen ihonhoitotuotteet on ainakin aiemmin aiheuttanu mulle pahoja allergioita, mutta oon uhkarohkea kokeilemaan aina jotain uutta ;)

Sitten pieni toive.... Sun sisustusmaku on aivan perfect ja ei haittaa, jos asunto on "keskeneräinen" eli siis... voisitko tehdä postauksen kodistanne? varsinkin lastenhuone/keittiö-olkkari kiinnostaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.