Loppuun kaluttu: Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal -kasvoöljy

Lilou's Crush

Opin vasta pari vuotta sitten kasvoöljyjen ihanuuden. Suosikkejani ovat olleet uudistuneen Lumenen öljyt sekä aivan kaiken huippuna tämä Mossan Vitamin Oil Cocktail Active Renewal (jestas taas näitä nimiä!) Sea buckthorn&Raspberry -öljy. Sen kalusin niin viimeiseen tippaan asti kuin mahdollista, tiristelin ja hölskyttelin viimeisetkin pisarat pullon pohjalta.

Öljyssä on aivan vastustamaton, sitruksinen tuoksu -tai sitruksiseksi luulin niin kauan, kunnes kekkasin, että eihän koko öljyssä ole sitruunaa lainkaan vaan se on seos luomuvadelma-,   jojobansiemen-,  manteli-, avokado-, oliivi-, aprikoosi-, luumu-, helokki-, ruusunmarja-, kaura- ja tomaattiöljyä. (Melkein alkoi tehdä mieli syödä sitä tätä litaniaa kirjoittaessa!)

Tämä luonnonkosmetiikan aarre on parhaimmillaan iltaisin käytettynä normaalille tai kuivahkolle iholle. Käytin sitä itse varsinaisen kosteusvoiteen alla silloin, kun iho tuntui kaipaavan erityistä TLC:tä. Vaikka sanotaan, että tippa kasvoöljyä kosteusvoiteen joukossa toimisi hyvin myös meikin alla, en oman kokemukseni perusteella osaa sitä suositella: ainoita kertoja, kun meikkivoide on lähtenyt rullautumaan -ennen kokeiluita en edes tiennyt mitä termi tarkoittaa. Rutikuivalla iholla tätä ei ehkä tapahtuisi?

Mutta siis. Testiksi saadun pullon jälkeen ehdottomasti jatkoon ja vakikäyttölistalle. Erityiskivaa on se, että Latvialainen Mossa on hyvin kohtuullisesti hinnoiteltu luonnonkosmetiikaksi: tämä puteli Sokoksella 14€.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Aivan huippu tuote! Mullakin käytössä joka ilta. :) 

Mukavaa viikonloppua! :) 

Hertta
Lilou's Crush

Haa, eikö olekin! Ihan ässä! Sitä samaa, vaikka alkaakin käydä jo vähän vähiin :)

Vier (Ei varmistettu)

Pullon takaosasta käy muuten ilmi, että tämä on Madaran valmistama tuote! Itse käytän tätä rasvaisella pintakuivalla iholla, erityisesti suihkun jälkeen iltaisin aivan ihana tuote. Aamuisin en välttämättä kuin huuhtele kasvot vedellä.

Hertta
Lilou's Crush

Joo! Näin tosiaan on -hyvä, että Mossan hinnat ovat mukavasti alhaisemmat kuin isosiskonsa :) Ja ihan sama, samoin suihkun jälkeen aina itselläni käytössä!

Riia Meikkipää

Rakastan Mossaa!! Kaikki testaamani tuotteet ovat olleet huippuja, tämäkin menee siis testiin. Kiitos ihana suosituksesta!

Hertta
Lilou's Crush

Ehdottomasti testiin siellä! Ja sama juttu, olen tykännyt kaikista, vaan tämä ultimate suosikkini :)

Erika Naakka
NUDE

Mäki rakastan tätä! Ja vetelee munkin purkki ihan viimeisiään nyyh ;)

Hertta
Lilou's Crush

Äkkiä kauppaan :) miten tämä muuten kestikin niin kauan? Minulla uusi pullo jo odottaa korkkaamista, jonka aika tuleekin tosi äkkiä, kun Madara tuntuu hupenevan ihan silmissä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä ihana yllätys postauksen lopussa tuo hinta! :) Laukkasin tekstin läpi, kun ajattelin, ettei mulla kuitenkaan ole tällaiseen varaa, mutta onpas vain. Kiitos siis vinkistä! :)

Hertta
Lilou's Crush

Sas muuta, hinta on kyllä todellakin "omarahaystävällinen"! Sellaisista löydöistä on ihan extrakiva kertoakin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.