Loppuun kaluttu: Nivea misellivesi

IMG_6444.jpg

Loppuun kaluttuja purkkeja onkin nyt tulossa useampia, kuten normaalia, kaik loppuu aina samaan aikaan. Lyhyesti, tämä loppuun kaluttuhan on teema sellaisille kosmetiikkatuotteille, jotka olen käyttänyt purkin pohjia myöten, ja kipitän hetimiten ostamaan uuden samanmoisen.

Tällä kertaa kyseessä on Nivean 3 in 1 Micellar Cleansing Water eli suomeksi misellivesi. Oikeastaan mikä vain testaamani misellivesi kävisi tuon purkin paikalle, ovat kaikki olleet hyviä, mutta edullisemmassa putsariarsenaalissa Nivea on ollut luottokamaa, joten pysyn nyt tässä sortissa jatkossakin ainakin hetken.

Misellivesihän on sellainen tuote, joka kuulostaa ensin lupaavan liikoja. Esimerkiksi tämä Nivean misellaarivesi kertoo puhdistavansa meikin kasvoilta ja silmistä sekä kosteuttaa ihoa.  Miselliveden teho perustuu teknologiaan, jossa misellihiukkaset houkuttelevat epäpuhtaudet ja liat pois ihosta itseensä, mutta jättävät veden ulkopuolelle -tästä johtuu se, että misellaarivesi ei kuivata samalla tapaa kuin esimerkiksi alkoholipitoinen tai muutenvain tujakka kasvovesi. Kuten kasvovesi, misellivesikään ei vaadi huuhtelua, toki kosteusvoiteen jälkeensä, vaikka vähän kosteuttaakin.

Ei nämä ainakaan kovin kauas lupauksistaan jää, sillä oma naamani on pysynyt misellivesiin siirtymisen jälkeen vähintäänkin yhtä hyvässä kunnossa kuin ennen niitä, eikä kasvoja kiristele puhdistuksen jälkeen -eivät siis ole ainakaan kuivattaneet liikaa.

Itse käytän tällaista tuotetta kahdella tavalla

1. Puhdistuspyyhkeiden sijasta (tulee huomattavasti edullisemmaksi läträtä veden ja vanulappujen kanssa) aamupuhdistukseen joka aamu

2. Viimeisimpien (silmä)meikin rippeiden poistamiseen iltaisin, jos eivät ole ihan kaikki pakkelssonit lähteneet suihkussa normaalilla putsarilla -näin käy yleensä silloin, jos olen tehnyt tuhdit tummat rajaukset tai käyttänyt kestohuulipunaa.

Nivean vedessä ei ole parabeeneja, väri- tai hajuaineita, joten se sopii tällä hetkellä hitusen herkistyneelle iholleni hyvin.

 

Muita misellivesileikkeihin siirtyneitä?

Kommentit (13)
 1. Matkoilla ihan paras tuote! Mulla on Madaran versio käytössä, tosi hyvä sekin 🙂

  1. Hei Madarasta olen kuullut hyvää! Se olisi hyvä luksuksempimisellikokeilu 🙂 Pistänpä muistiin!

   1. Niillähän on aina säännöllisesti se -40 % night sale, kannattaa väijyä sitä! 🙂

    1. Oo, painun väijyyn!

 2. Sanna/Kotisaari
  11.11.2015, 21:35

  Kyllä vain, täälläkin käytössä juurikin tuo Nivean misellaarivesi ja sanon ihan samaa – huipputuote!

  1. Jes, samis samis 🙂 Huippua ja halpaa. Kyllä kelpaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *