Loppuun kaluttu: parkatakki

Lilou's Crush

Yleensä Loppuunkaluttu-postauksissa esittelen loppuun käytettyä, purkin pohjat tiristettyä kosmetiikkaa. Vaan nyt on vuorossa toisenlainen juttu. Parka-parkani, vuosia ja vuosia minua kaudesta kauteen, vain kesän levännyt takkilempparini on tullut tiensä päähän.

Matkan varrella on jo parsittu vuorta, on laitettu neppareita uusiksi, solmittu katkenneita kiristysnauhoja ja mitähän vielä. Puhki hiutunutta kangasta ei kuitenkaan saa pelastettua. On aika jättää jäähyväiset.

Minulla on ohut "kesäparka", 12 eurolla H&M:n miesten osaston aleaalesta pelastettu yksilö, mutta kaipaisin tuollaista valmiiksi vähän tuhdimpaa versiota, joka menisi kevytuntsikan kanssa läpi talvenkin, tai ehkäpä siinä olisi irtovuori jo itsessään? 

Iskin muutama vuosi sitten silmäni For The Few'n parkaan, mutta silloin sille ei ollut tarvetta, koska vanha rakkaani. -Nyt olisi, mutta takkia ei löydy mistään.

Vinkkauksesta sen, tai varsin vastaavan perään olisin kovin iloinen!

Kommentit

Anna___ (Ei varmistettu)

Oma luottotakkini on ollut jo neljä vuotta Acnen Powder-parka. Löysin omani käytettynä todella edullisesti ja takki on kyllä ollut paras hankinta ikinä. Noissa vanhemmissa on nimenomaan irroitettava untuvavuori, ja päällitakki menee ohuena yksistäänkin, tai ohuemman vuoren kanssa silloin kun ei tarvitse pukeutua makuupussiin. Helpottaa myös pesemistä kun voi siistiä pelkän auton kyljestä likaantuneen kuoren.

Vestiairessa ja muuallakin pyörii noita jonkun verran edelleen. Suosittelen.

Hertta
Lilou's Crush

 Mulla on se! Monta vuotta vanha jo hänkin! Mutta liekö mikä sunnuntaikappale, koska sen laatu oli huonompi kuin tuon mun henkan retaleen! Nyppyyntyi ihan heti hihansuista (ne joustinresorit) kamalan näköiseksi, samoin se sisätakki. Pääliosa on kyllä siisti. Ja se ongelma, maailman tyhmin...mun parka on lempivärini, eli sininen, mutta mun päässä on myös ongelma, että käyttöparka on käyttöparka vain vihreänä... Tosin siis tuo Acne on mun päällä ne ajat, kun tämä vihrulainen on ollut liian kylmä ohuemman vuorensa vuoksi. 

Oli siis erinomaisen hyvä vinkki, olet ihan mun tyylin ytimessä :)

iidis
Varpain jaloin

Mulla on Scotch and Sodan talviparka ja oon ollut siihen (jo monta vuotta!) oikein tyytyväinen.

Hertta
Lilou's Crush

Hei sillä merkillä on ollut tosi kivan näköisiä vaatteita! Pitää ehdottomasti tutustua takkipuoleen! Hyvä vinkki :)

oo (Ei varmistettu)

Ostin juuri Elloksesta tuontapaisen, siinä on irrotettava tikkivuori. Ainakin minulla (olen palelija) se on ei hirmu kylmän takki. Maya Parka on nimi, tykkään kovasti.

Hertta
Lilou's Crush

Heti kurkkimaan :) hyvä kun laitoit nimenkin!

tara (Ei varmistettu)

Mulla on kanssa vanha H&M:n talviparka ja pakko sanoa, että hinta-laatusuhde on ollut siinä kohdallaan. Aina uhkaan viskata sen roskiin, mutta kyllä tuo taitaa vielä yhden talven mennä. Ikää on kohta varmaan 10 vuotta. Joten itsellä alkaa myös uuden parkan ostaminen olla edessä.

Hertta
Lilou's Crush

Ihan mennään samoissa ikäluokissa :) olikohan silloin henkkamöykällä erityisen hyvä parkavuosi!

Martsa (Ei varmistettu)

Itsekkin hankin viime vuonna puolivahingossa H&M parkatakin, josta tuliki oikea lemppari! Vuoreton mut eka paksun neuleen ja myöhemmin kevytuntsikan kans aivan kelpo yksilö - vielä isolla hupulla ja pitää vettä! Hintansa haukkuu :)

Tämä pisti silmään Selectedin sivuilla, voisiko siinä olla uusi parka ystävä?
https://www.selected.com/fi/fi/sl/femme/vaatteet/takit/pitkaet-takit/win...

Hertta
Lilou's Crush

Ooh tuohan on ihan niin lähellä täydellistä, että ei mikään tähän mennessä näkemäni! Loistovinkki <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Haaa, ihan kuulevjust tilasin Asokselta saman moisen omani - vihreänä ofc.
Pitkänä tyttönä päädyin Brave Soulin ns. Tall-mitotettuun takkiin.
Siellä oli huikeet parkavalikoimat!

Hertta
Lilou's Crush

Asos! Miten oonkin unohtanut koko asoksen! Ja Tall-mallisto, se on aarre jo itsessään! Pitääpä muuten kurkata tuo second female osasto sieltäkin...

color switch (Ei varmistettu) http://colorswitch2.com

Your writing very well and provide a lot of useful information. But if you tap water more than half as compared to another article, I would definitely be great

SK (Ei varmistettu)

Oletko tutustunut Smirkin takkeihin?

https://www.country-dreams.se/beatrice-jacket-74988

Hertta
Lilou's Crush

En ole! Käyn kurkkimassa :)

Elinakoo1 (Ei varmistettu)

Ääh Espoon suunnalla olisi Fb kirpparilla ihan sun näköinen ja mahdollisesti kokoinen parka! Merkiltään Marcopolo ja aivan ihku.

Hertta
Lilou's Crush

no voihan! vitsi kun aina meneen kaikki kivat (täällä lähempänäkin) ohi, kun en ikinä huomaa mitään ajoissa!

Vippe (Ei varmistettu)

R-Collectionilta voisi myös löytyä.

addicting games (Ei varmistettu) http://myaddictinggames.co

Thanks for sharing the informative information through the article. and all the details are awesome and good in this post.

www.mybkexperience.com (Ei varmistettu) https://talktowendyscom.xyz/talktowendys-survey/

If so, you now have an opportunity to complete their survey at the official website to win an exclusive Burger King coupon. More than 11 million people visit Burger King stores around the world every day.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.