Louis Vuitton and The Art of Packing

Lilou's Crush

Olen monen mielestä kaheli, mutta rakastan pakkaamista! -Mitä kivempi reissu, sitä hauskempaa on tietysti pakkaaminenkin. Kenties siksi nämä Louis Vuittonin pakkaustutoriaalitkin kolahtivat.

Voi kun vielä pääsisikin noin niukoilla tavaroilla reissunpäälle...

Kommentit

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Voih, sulla reissu lähenee! Mä olen taas kerran niiin kade tuosta matkasta;) Ihana NY. Onnen tyttö! Toivottavasti laitat ihania reissukuvia koto-Suomessa möllöttäville tyypeille:)

Hertta
Lilou's Crush

Voi sinnuu, ihana oot -kunhan nutistan tämän poskiontelontulehduksen, niin sitten uskallan aidosti iloita reissusta! Ja You bet, että kuvia pukkaa, otan ipadin mukaan ja tiätty kameran kans :)

Luru
Changes

Ihana video, katsottiin typykän kanssa yhdessä suut virneessä kummallakin! Pakkaaminen on kyllä kivaa - siinä määrin jopa että pakkaan muuttolaatikoitakin oikein sujuvasti ja mielelläni (CPP-crazy-packing-person) :D

Hertta
Lilou's Crush

JEE KOHTALOKAHELI! Sama täällä. Ehkä siksi olen pystynyt muuttamaan niin usein, että CPP tekee muuttopakkaamisestakin ihan jees puuhaa! Se tyhjän kämpän siivoaminen sitten... kröhöm...

Pakko huikata, että eräässä lemppariblogissani on ollut monenmoiset ihanat pakkaustutoriaalit myöskin. Näin siis à la Laura Fantacci/Wearing It Today:

Käytin näitä löyhiä metodeja (erityisesti tuon vikan linkin "säännöt") nyc-reissulle heinäkuussa varustautuessani ja niin vain tuntui matkalaukku puolityhjältä menolennolla mutta paikan päällä vimpan päälle mietitystä asustosta löytyi erinomaisesti viikon kaupunkilomalle kullekin päivälle oma juttunsa. Extrana tietysti se, että paluulennolla matkalaukkuun mahtui kaikki ihanat shoppailusadot ja kevyesti mahtuikin! WIT on muutenkin ihana, suosittelen kurkkaamaan.

Hertta
Lilou's Crush

Aiiiivan ihania vinkkejä! Kiitos! Tuolla aion viettää myöhemmin hetken jos toisenkin! Mulla on kanssa onneksi niin, että ikinä ei matkalla mitään ole puuttunut,ja aina on mahtunut tuliaiset -valmistelu on kaiken a ja on :)

Eilisen lupaukset

Olen toisen noista katsonut, mutta valitettavasti omassa koneessani kuva hyppi ja tökki, joten tuntui ettei siitä saanut irti niin paljon kuin olisi halunnut.

Nykyään on käynyt valitettavan usein niin, että pakkaaminen jää viime tinkaan, ja vaikka ajatustyö on tehty, niin todellisuudessa havaitsen, että a) kaikki ei mahdu ja jätän valitettavasti juuri sen paidan/vaatteen pois, jota matkalla kaipaan b) tilaa on vielä, ja pakkaan VIELÄ mukaan jotain ah-niin-tarpeellista, vain huomatakseni perillä, että ko. vaate/tavara on aivan turha. 

On jotenkin jännää, ettei matkalle lähtiessä todellakaan tiedä, mitä vaatteita perillä ollessa käyttää. Joskus hitti on ollut valkoinen perus-t-paita, joskus taas jotain ihan muuta. 

Loppujen lopuksi pitäisi vain käydä läpi vaatekaappi ja omistaa vain vaatteita, jotka ovat käytännöllisiä, kauniita, mukavia ja mahdollisimman monikäyttöisiä. Esimerkiksi huivilla voi korvata bleiserin tai neuleen. Yritän tehdä itselleni listaa tällaisista tavaroista, joita joko jo omistan tai kannattaisi hankkia. Kengät taitavat olla kuitenkin se tärkein asia, ja ne vievät usein kohtuuttoman paljon tilaa. 

Hertta
Lilou's Crush

No voihan, onpas kurjaa jos jumitti! Olen nähnyt noista muutamankin eri version, josko joku sitten toimisi paremmin? Ja saman olen huomannut, ne matkalla lemppareiksi osoittautuneet eivät aina ole niitä, mitä kuvittelisi :) Kaikki onneksi tulee käytettyä silloin, kun on pakko, jos ottaa mahd. niukalti tavaraa :D Minulla muuten on ollut tuollainen lista, ja se on kyllä ollut kätevä: silloin pystyy esim. aleaikoina toimimaan nopeasti ja nappaamaan herkut matkaan kun tulee eteen, kun on listalla!

Kengät on kyllä paha: olen jo huomannut, että vaikka pakkaisin mukaan hyvännäköisiä kenkiä, käytän matkalla aina yksia ja samoja, eli niitä mukavimpia. Niinpä tulevalle reissulle taidan suosolla pakata Niken lenkkarit ja max yhdet toiset kengät -uudet Converset kun todennäköisesti kuitenkin hankin reissusta!

Pipa

Täällä myös kohtalokaheli :D Pakkaaminen on aina kivaa, on se sitten reissun tai muuton takia :) Loppuvuodesta on muutto tiedossa ja mies+kaverit ovat onnessaan kun olen ilmoittanut että minä pakkaan ja puran mutta EN kanna mitään :) Niille kun jostain syystä se kanniskelu on mielekkäämpää :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.