Lounaalla: Pobre
Nyt, kun en enää töissä nauti ihanan Pepin keittiön antimista, ajattelinpa aloittaa pienen lounasruokasarjan. Ekana lounaalla esitellään aivan uusi filippiiniläinen Pobre.
Pobre on Kampin korttelin tuorein tulokas, ja tarjoaa ”filippiiniläistä ruokaa täydellä sydämellä”. Pobren tarina alkoi vuonna 2013, kun he ottivat osaa ravintolapäivään, ja sen menestyksen siivittämänä kasvoivat ravintolapäivän kojuista pieniin kioskeihin ja ympäri kaupunkia pystyyn laitettuihin pop-up ravintoloihin. Maine kiiri hyvän ruoan kautta, ja siksipä minäkin tänään istuin ensimmäistä kertaa Pobren tiiviiseen tunnelmaan pieneen pöytään, jonka oma kolmen hengen seurueemme jakoi toisen porukan kanssa.
Tarjolla lounasaikaan oli viisi vaihtoehtoa, itse söin Puto Asadon, joka oli oikein maukas ja aidon makuinen nuudelikeiton tyyppinen ruoka. Annos oli suuri, ja minulta jäi reippaan yrittämisenkin jälkeen osa syömättä. Pidin fiiliksestä, pidin henkilökunnan meiningistä ja pidin simppelistä ja mutkattomasta sapuskasta.
Tulen toiste. Suosittelen myös kokeilemaan!
Informative post and looking forward to reading more. I hope it will be for many people that are searching for this topic.
http://freegiftcardgenrator.com ||| http://onlinefreegiftcodesgenerator.com ||| http://onlinefreegiftcardgenerator.com
Ahh, kävin myös eilen testaamassa paikan! Oon niin onnellinen tästä uudesta lisäyksestä Helsingin ravintolaskeneen, vaikka ei ihan perinteisintä filippiiniläistä ruokaa olekaan. Yritettiin ottaa pöytäseurueen kesken mahdollisimman paljon eri safkoja jaettavaks ja kaikki hyviä!
Voi vitsi toi olisikin ollut hauskaa, lounaalla oltiin vaan niin vissiin aivot nälkälakossa, että ei ajatus kulkenut. Kampin kortteli oli muutenkin tosi kiva, kävin ekaa kertaa vasta nyt!
Oi että! It’s a whole new world! Sandron lounas on napakymppi, sairaan hyvä hintalaatusuhde! Sitten kantsii testaa Hokun legendaarista teriyaki-lohta, ellet ole jo entisessä ravintolassa? Plussaa lounashinnoista. Ja sitten, good old Ravintola Story. Stadin parasta comfort foodia: lohikeittoa, burgereita ja viikottain vaihtuva lounaslista (ja lounasviini!). Ei pidä myöskään unohtaa Fisken på Diskeniä, jonne kannattaa suunnata illalliselle. Niiden tuoreet katkaravut on parasta, mitä oon koskaan syöny. Ja last but not least: Bar Cón! Tapaksia ja vermuuttia. Erittäin hyvä after work mesta! 🙂