Löytönurkkalovee

Lilou's Crush

Kuva täältä.

Tytön huone on valmis, ja asukki on muuttanut onnellisena takaisin sisään.

String-hyllysysteemin ja sen työpöydän kokoamistohinassa huomasimme, että tyttö oli huomaamatta lopullisesti kasvanut ulos yksivuotislahjaksi A&T-kummikompanjaltaan saamastaan lastenkokoisesta Kartellin Louis Ghost-"prinsessatuolista". Fundeerasin eri vaihtoehtoja, ja tuumasin melko pian, että haluan hankkia designklassikon, jonka tyttö voisi halutessaan ottaa mukaan muuttaessaan joskus pois kotoa (apua, kamala ajatus!) ja joka toisaalta voi mieluusti jäädä kotiinkin.

Koetin onneani yhdessä suosikki-sisustuskaupassani, Einrichten-Designillä, ja kurkkasin löytönurkan, jossa toisinaan on ollut aarteita arvaamattomia. Ja ta-daa! Siellä se oli, musta miniminiviallinen Eamesin DSR, "eiffelituoli" kuin vain tilaustani odottamassa, lempeällä hinnalla. Nyt istuin onkin jo matkalla meille.

Malli, mukavuus ja korkeus (tai oikeammin mataluus) on ennaltaan tuttu, sillä ruokapöydän ääressä meillä on ollut jo useamman vuoden saman valmistajan DSW:t, eli puujalkaiset vastaavat. Hankimme niitä kahdessa erässä, ja nyt on lauma ollut koossa vuoden verran. Olen ollut todella tyytyväinen tuoleihin, ihastelen niitä vieläkin yhtenään. Nämä tuolit, yhdessä toisen klassikon, Bertoian Wire Side Chairin kanssa kun ovat mielestän kauneimmat huonekalut, mitä maa päällään kantaa. Sellaisen kun vielä löytäisin tulevan "kampauspöytäni" eteen, niin oi!

Kommentit

MiLk (Ei varmistettu)

Olen myös haaveillut noista eameseista ruokapöydän ympärille, mutta ovatko siis suht matalat tuolit? Saattaapi ratkaista asian tässä taloudessa, sillä talonpoikaisruokapöytä on aika korkeaa tekoa ja nykyiset standardituolimme vaativat aikuisellekin tyynyt, jotta ylettyisi haarukoimaan paremmassa asennossa. Mutta olen samaa mieltä, ovat mielettömän kauniit.

Hertta
Lilou's Crush

Ovat tosiaan melko matalat -kannattaa varmasti koeistua mitan kanssa, meillä voisi vähän sahata pöydän jaloista pois, mutta menee Ikean pöytämme kanssa aika kivasti kuitenkin :)

Tuoli on kyllä mielettömän kaunis :) Nähdäänkö vilauksia tytön valmiista huoneesta...?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.