Luksustuoksu: Armani Prive Vétiver D’Hivere

IMG_0006.JPG

Olen kauan etsinyt hajuvettä, joka tuntuisi heti omalta. Sellaiselta, josta ei ihan heti osaisi sanoa, että mikä tuoksu on kyseessä -ja parhaimmillaan sellaista, josta ei edes oikeastaan huomaisi, että hajuvettä on tullut laitettua.

Vuosikaudet olen käyttänyt Chanelin Coco Mademoisellea, ja pidänkin siitä valtavasti. Silti, vaihtelu välillä virkistää. Pitkään käyttämäni Stellan Stella on ihana ja pehmeä, YSL:n Mon Paris on aikuisella tavalla karkkimaisen söpö ja sopii toisenlaisiin päiviin, mutta kaipasin jotakin muuta. Sellaista tuoksua, joka tuntuu juuri minulta, tuon Cocon kaveriksi.

Ehkä löysin sen lauantaina? Sitä ei vielä tiedä, sillä tuoksusuhteen muodostuminen ottaa kokemukseni mukaan ainakin puolen pullon verran. -Tässä tapauksessa tosin ehkä vähemmän, koska pullo on suuri, 100ml.

IMG_0008.JPG

Sain Stockmannin Armanin tiskillä parasta palvelua, mitä olen koskaan saanut tuoksuihin liittyen. Giorgio Armanin Sanna Riikonen osasi kertoa aivan kaiken Armanin Prive haute couture-tuoksuperheen tuoksuista, ja tuntuikin, että olisin saanut ostoshetken sijaan elämyksen. Yksi pullo johdatti tuoksullaan Dubain basaareihin, toinen puusepänverstaaseen ja kolmas, tämä oma valintani Vétiver D’Hiver eli luojansa mukaan Babylonian riippuviin puutarhoihin vievä tuoksu muistutti ensinuuhkaisusta minuakin ihanista matkoista. Tosin lempikaupunkiini toisella puolella maailmaa. Se toi mieleen lämmön, onnen kutkutukset ja hyvästä seurasta johtuvan hyrinän. Aika paljon yhdeltä tuoksulta. 

IMG_0007.JPG

Löysin myös miehelleni täydellisen tuoksun, ja kun vein tuliaisena kotiin tuoksukirjekuoren, hän piti siitä kovasti. Ihan vähän ehkä mietin mielessäni, että voisinpa itsekin tuota puusepänverstaalta ja valkealta savulta tuoksuvaa nestettä supsauttaa salaa… Prive-tuoksut ovat sopivan erilaisia ja unisex, sekä kaikenpäälle kerrostettavissa, että eihän sitä tiedä, miten täydellinen kaksikko nämä olisivatkaan yhdessä. Sanna lupasikin minulle seuraavalla kerralla poiketessani kertoa enemmän näiden tuoksujen kerrostamisesta. 

Kommentit (3)
  1. Nämä tuoksut ovat äärimmäisen houkuttelevia! Oma lemppari on Ambre Eccentrio, mutta noh, hintaa tosiaan löytyy, joten ei ole vielä päätynyt omaan kokoelmaan. 🙂

  2. Oi, noita tuoksuja olen itsekin pari kertaa Stockalla nuuhkinut ja ihastunut. Tuo kuvailemasi puusepän verstaan tuoksu kuulostaa kovasti, siltä johon itse ihastuin. Oliko se sellainen musta pullo ja muistaakseni mustalla korkilla? Muistelen vaan, että taisivat olla aika hintavia nuo tuoksut. Yli vuoteen en ole käynyt haistelemassa, juurikin siksi, että pelkään ihastuvani niin, että tili tai luottokortti itkee sen jälkeen. 🙂

    1. Oli musta pullo, ja sininen korkki, ja toinen samanhenkinen oli mustalla korkilla! Nuo kirkkaat pullot kuten omani eli edt:t ovat vähän edullisempia (kalliita silti, tosin samoissa hinnoissa kuin vaikkapa tuo Chanelini, kun pullo on niin julmettu!) mutta ne mustapulloiset parfyymit liki 200€. Olisipa kiva, jos olisi vaikka 30ml pullo, niin kynnys kokeilla olisi paljon pienempi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *