Luksusvinkki puseron alle

Lilou's Crush

Olen kyttäillyt hanakasti h&m:n verkkokauppaa läpi pitkän talven. Ostin nimittäin viime kesänä niin erinomaisen hyviä alustoppeja h&m:n nettikaupan Premium Collectionista, että kaipasin niitä kovan käytön vuoksi muutaman rotaatioon lisää.

Erinomaisuutensa nämä topit saavat materiaalista: 50% silkkiä ja 50% puuvillaa teki tästä ohuenohuesta aluspaidasta talvella ihanasti lämmittävän ja kesällä läpikuultavien puseroiden alle sopivan viileän seuralaisen.

Topit ovat kestäneet hienopesua erinomaisesti (käsinpesu varmasti olisi paras...), mutta ovat aavistuksen kutistuneet. Jos harkitset hankkimista, ota numeroa tai kahta suurempi kuin normaalisti käyttämäsi. Hinta 19.90 tuntui ensimmäistä ostaessa aika kovalta, mutta nyt kun ovat olleet pitkään käytössä, voin sanoa hinta-laatu-käyttösuhdetta mahtavaksi!

 

 

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Oijoi! Kiitos vinkistä! Rakastan COSin silkkitoppeja, mutta ne on aika tyyriitä, eikä niitä oo läheskään aina saatavilla. Lisäksi noi naruolkaimet tuntuu olevan tällä hetkellä käytännöllisemmät :)

Hertta
Lilou's Crush

Suosittelen ihan täydestä sydämestä näitä :) h&m:llä kun on usein vielä pieniä alekamppiksiakin. Naruolkaimet on minusta siisteimmät esmes vaikka silkkipaidan alla, ja myös kesäisin ei näytä liian raskaalta jos kuultaa ohuesta t-paidasta läpi.

Wnbs (Ei varmistettu)

Vielä ihanampia (ja hinnakkaampia) ovat minusta Stockmann Silkin aluspaidat.
COS’n vastaavissa on minusta liian ”kovat” ompeleet.
Näitä H&M’iä pitää kokeilla, taisin tutkailla niitä taannoin verkkokaupassa. Thanks for the tip!

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa ihanan ylelliseltä :) ystäväni suositteli Uniqlon jostakin erikoiskankaasta tehtyjä ohuita toppeja, yhden ostin, ja siinä myös liian kovat ompeleet ja kainalot hiertää, taidankin antaa sen pois sellaiselle, jota ei moinen häiritse! Pehmoisuus on näiden henkkisten ehdoton etu siis omista koklaamistani :)

Valkoapila (Ei varmistettu)

Minulla on H&M:n nettikaupan miestenpuolelta silkkipuuvilla t-paitoja, tosin silkkiä vähemmän. Ne ovat ihania ja kauniit värit. Myymälöistä en ole löytänyt mitään silkkistä, kiinnostaisi ovatko silkkivaatteet myynnissä vain nettikaupassa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.