Lukunurkassa

P9040135.jpg

Kaupallinen yhteistyö, Hobby Hall

Kun teimme muutoksia kotimme pohjaan, suljimme olohuoneen toisen oviaukon -hassuahan se on, että olohuoneeseen johtaa pariovet (no, pariovien mentävä aukko, ovet ovat kateissa) ja heti sen vieressä toinen oviaukko. Normaali tapa on levyttää seinä oviaukon kohdalta, ja piilottaa moinen muutos. 

P9040176.jpg

Minusta vanhat ovet ovat upeita. Saavat olla vähän ränsistyneitä, vuosikymmenet -meidän kotonamme peräti yli vuosisata kotia valvoneita päiviä saa näkyä. Olisi ollut myös sääli peittää kauniit kaartuvat seinät sileän, tuoreen seinäpinnan taakse. 

Kun sain Hobby Hallilta hauskan tehtävän sisustaa pari kodin huonetta suosikkituotteillani, halusin testata mielessä muhinutta ideaa, ja ta-daa, niinpä meillä on olohuoneessa pieni salaperäinen paikka. Ovi, joka ei johda mihinkään -tai joka johtaakin kenties kaikkialle? Lukunurkasta  on hyvä katsoa keittiön puolella puuhailijoita ja olohuoneen lattialla leikkiviä lapsia. Tai rauhassa, iltaisin kun sellainen saapuu, syventyä lukemaan lempiromaaneita tai kiiltäväkantisia lehtiä. Tuo tuotteiden ykkössuosikkini, unisen sininen nojatuoli oli lempijuttuni koko valikoimasta. Jos se ei olisi kotiutunut juuri tähän, se olisi löytänyt luontevan paikkansa eteishallista, olisipa siinä ollut hyvä laittaa kenkiä jalkaan (ja tietysti laskea laukku, takki, ja ne miljoonat muut pikkujutut jotka ajelehtivat vielä ympäriinsä vailla vakituista paikkaansa…). Tuolin kaveriksi suorastaan vaati päästä ”mummulatyyny”, muita en tosissani edes vilkaissut, sillä lähes samanlainen kukkatyyny löytyi aikanaan omasta mummulastani.

P9040166.jpg

P9040128.jpg

Tässä syksy on vuodenajoista se parhain, se jotenkin kutsuu aivan toisella äänellä kirjojen ääreen ja uppoutumaan uusiin maailmoihin. Pari asiaa maailmassa pitävät jalat tukevasti maassa ja pään pilvissä: hyvä teos, lasi viiniä tai kuppi teetä. Ja villasukat. Aina, ehdottomasti villasukat.

 

PS. Hobby Hall on mukana myös Habitaressa, pitävät kotia osastolla 6m81

Kotejaan ovat omaan tyyliinsä somistaneet myös muutamat muut bloggaajat, joita voit kurkkia täältä. Tuolin ja tyynyn lisäksi myös nojatuoli, jalkalamppu, tarjoilukulho, teemuki ovat Hobby Hallin valikoimasta.

Kommentit (2)
  1. Kuola valuen katselen kuvia teidän uudesta, wanhasta kodista. Ihana on. 🙂

    Olisi muuten mielenkiintoista nähdä pohjakuva teidän asunnosta. Siis ennen ja jälkeen kuvat.

    Mua kiehtoo vanhoissa asunnoissa niiden tietty boheemi epäkäytännöllisyys nykyajan vaatimuksista katsoen. Charmantti epäsovinnaisuus 😉

    1. Voi kiitos 🙂 sama täällä viehättää kovasti, juuri sellainen charmanttu epäsovinnaisuus, niin hyvin sanottu! 

      Vitsi kun tästä kodista ei ollakaan tehty pohjapiirrosta samalla tarkkuudella vanhasta mallista kuin edellisessä! Nyt on jo itsekin vähän vaikea muistaa, miten ne kaikki kommervenkit nyt menikään! Voi kun saisi vähän lisää tunteja vuorokauteen, niin saataisiin taas pikku spurtti tähän remppahommaan -nyt ne harvat vapaahetket käyttää vähän muissa hommissa, kun asumiskelpoisessa kunnossa kuitenkin jo on 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *