Luottonilkkurit leponsa ansainneet -suositteleseuraajat!

Lilou's Crush

Jos aikanaan hirvittelinkin Acnen Pistol-nilkkureitteni hankintahintaa, en tee sitä enää. Vuosia-vuosia-vuosia lompsitut Pistol-nilkkurit ovat vasta nyt virallisesti tiensä päässä. (Piti ihan tarkistaa, ostin ne vuonna 2010!). On plankattu, on vaihdettu korkolaput sen tsiljoona kertaa, samoin puolipohjat. On tallustettu kova nahka poskenpehmeäksi. Kaikenkaikkiaan, elämää ovat kanssani nähneet enemmän kuin kukaan kanssakulkija

Mutta nyt iski tenkkapoo! Ei meikäläisen kaapissa ole joka säähän ja joka asuun sopivia nilkkureita! Eikä vuosiin ole tarvinnt silmäänsä sellaisten perään liikauttaa. Samanlaisia toisia en tahdo ostaa, rakkaudella jätän noinkin matalat korkeat korot parempipolvisten käyttöön.

Jos siis tiedät hyvät melko matalavartiset nilkkurit, jotka passaa niin vajaamittaisten housujen kuin normifarkkujen kuin hameiden kanssa pidettäväksi, ilmianna ne heti! Etsinnässä nahkaiset, mustat, kapeahko kärki, ei oikeastaan muita vaatimuksia tähän hätään.

 

PS. kuva viihdykkeeksi jostain Pistolien puolivälin huippeilta, vanhimmat oli internetti jo ehtinyt hävittää.

Kommentit

Sanna H. (Ei varmistettu)

Clarksin Orinoco nilkkurit ovat palvelleet mua vuosia jo kahdessa värissä. Tosi basicmalli joka sopii asuun kuin asuun. :)

Hertta
Lilou's Crush

No onpa näppärän näköiset! Haen nyt vähän sirompaa mallia Pistoleiden seuraajaksi (siitä tuo toive "kapeahko kärki"), mutta nämä näyttivät todella mukavilta ja ajattomilta! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mul on vieläkin käytössä niin vuonna 2009 ostetut ja läpi vuosien ja säiden kuljetut Converset :D Alkaa olla kyllä aika elämää nähneet, että ehkä olisi uusien oston paikka mullakin!

Hertta
Lilou's Crush

Whaaaaat miten olet saanut ne elämään noin pitkään?!!! Mulla alkaa muutamassa vuodessa irtoamaan kumiosien liimaus. Mestarisuoritus! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä ostin mukavuudenhaluissani nämä. Vaikka VIHAAN uggeja, ei nämä näytä niiltä vaan ovat oikeasti ihan huisin hienot.
http://www.asos.com/ugg/ugg-bonham-black-leather-chelsea-boots/prd/84726...

JA AH, kuinka pehmeää on ollut askellus sen jälkeen. Minulla molemmat nilkat on operoitu, joten korot valitettavasti täälläkin pannassa.

Tässä toiset, joissa askellus on omien kokemuksieni mukaan aivan kuin pumpulia :)
http://www.asos.com/selected/selected-chelsea-leather-boot/prd/8731671?c...

Hertta
Lilou's Crush

No hei onpa todella kivat Uggit! Eivätkä näytä siltä, miksi "uggit mielletään" vaan tosi tyylikkäät! Nuo Selectedin chelseat ovat tosi hyvännäköiset! Ihan ovat tyyliseni! Chelsea-malli ei juuri nyt ole ihan se mitä haen, mutta siis tosi tosi kivat!

Rag&Bone (Ei varmistettu)

Minulla on kolmisen vuotta sitten ostettu Rag&Bonen Classic Newbury Booties -malliset nilkkurit. Täydelliset! Hinta kirpaisi ostovaiheessa, mutta hyvin ovat palvelleet ja mielestäni tosi klassisen kauniit. Vuosi sitten ostin jenkkimatkalta Sam Edelmanin nahkaiset nilkkurit, nekin olivat nappiostos.

Hertta
Lilou's Crush

Näistä olen kuullut pelkkää hyvää! Ovat tosi kauniit minustakin, mutta niin harmitti, kun polveni ei kestänyt tuota korkoa sovittaessa. Tykkään siis muilla :) Sam edelmanilta minulla on ollut hapsulliset popot ja sitten "klassikko Pettyt" vaaleassa nahassa, tosi hyvät jalassa.

Maijja (Ei varmistettu)

Onko TenPointsit tuttu? Nämä perusniökkurit on han hirveen hyvät jalassa (värejä ja varren pituuksia monia) ja pukee mun mielestä vaikka jätesäkin kanssa!
https://www.zalando.fi/ten-points-nauhalliset-nilkkurit-taupe-tp511n016-...

Hertta
Lilou's Crush

Enpä muuten ole moneen vuoteen TenPointseja katsonut! muistan että oli tosi kivoja kenkiä heillä! Pitää tutustua laajemmin! Kiitos muistutuksesta :)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Olen ihaillut Massimo Duttin kenkiä. Itse harkitsin näitä ruskeana, mutta omaa kokoa ei enää ole. Kuvan perusteella sopii sekä housujen että hameiden kanssa. Kuuluu vaatimuksiin minullakin. Samaten sopivan kokoinen korko, koska polvi ja nilkka on leikattu.

https://www.massimodutti.com/fi/shoes-and-accessories/shoes/ankle-boots/...

Hertta
Lilou's Crush

No voi vitsi, onpas harmi! Minullekin käy tosi usein niin, että kun havahdun, koot on loppu. Tuossa on tosi hyvännäköisen korkuinen tuo korko, just aikalailla se, mitä haen :)

Shdh (Ei varmistettu)

Näissä edullisimmissa kengissä on aina riskinsä. Luultavasti luottokengiksi eivät yllä, koska en jaksa uskoa että tuohon hintaan saa oikeasti kestävät kengät.
Eikä siinä mitään, ainahan ne voi ostaa muiden kenkien rinnalle paikkaamaan akuuttia tarvetta.

Toisaalta, mulla on edelleen kotona muutama ”paikkohuonekalu” Ikeasta, joiden ei pitänyt kestää aikaa, mutta palvelleet lähemmäs 10 vuotta :)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Edullisimmassa kengissä?!? Popot maksaa melkein 130 euroa. Kengät eivät ole tavalliselle työntekijälle edulliset. Minulla itselläni on allekin satasen nahkakenkiä, mitkä ovat kestäneet yli vuotta hyvällä huollolla. 400-500 euroa kengistä on aivan älytön summa ja todellakin suurimmalle osalle suomalaisista aivan poissa laskuista. Huh, huh, "edullisimmassa kengissä"....

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Siis kestäneet yli 10 vuotta

Maija-hii (Ei varmistettu)

Mun uudet luottonilkkurit Pistolien jälkeen on Acne Jensenit.

Hertta
Lilou's Crush

hahaa, vastailen kommentteihin alhaalta ylöspäin -juuri tuohon seuraavaan kerroinkin, että nämä olivat toiveissa, mutta en löytänyt sopivaa kokoa, olisin tarvinnut puolikkaan. Ovat niiiiin tyylikkäät!

MvP (Ei varmistettu)

Täältä vahva suositus myös Acnen Jensseneille! Kolmas talvi menossa ja uskon että taipale jatkuu toivottavasti vielä muutaman vuoden. Itsellä mokkaiset ja ainoa Miikka että vähän väri kulahtanut. No hätä onneksi tosin sillä mokkanahkavärillä korjasin ja tilanne taas oikein hyvä! :)

Hertta
Lilou's Crush

Nämä oli minulla toiveissa, mutta jalka osoittautui olevan juuri kokojen välissä. Harmitti, ei istunut sitten mitenkään päin, ja pohjallis-ynnämuu virityksistä en tykkää. Ovat ihanat. Nyt on hankittu tänään kovasti heistä inspiroituneet, ei toki yhtä laadukkaan tuntuiset Cloun kengät, jotka ovat just nappi tyyliltään ja istuivat kuin hanska. 

Dhfj (Ei varmistettu)

Olen aina ja ikuisesti näiden fani.
Eri korkeuksia löytyy (korko ja nilkka).
Niin kauniit. Minulle ajattomat.
Kuin ilmassa leijuisi.
Meidän assari jaksaa joka kerta ihmetellä noita korkoja. Minäkin ihmettelen. :)

https://m.boozt.com/fi/fi/alexander-wang/kori-black-tumbled-calf-rhodium...

Hertta
Lilou's Crush

Nämä on niiiiiin hienot! Aina tyylikkäällä naapurin rouvallani on tällaiset, ihailin kovasti!

Vierailija (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)
Hertta
Lilou's Crush

Hahhaa, nyt osui kuule ihan nappiin :) kävin nämä tänään ostamassa, kun eilen törmäsin nilsonissa! Ovat jalassa sovituksen perusteella just mun kapoiselle kannalle sopivat, mutta tositoimiin en nyt pääse, kun tuli tämä loskasösselö. 

Lina2 (Ei varmistettu)

Samujin chelseabootsit! Sirot nilkasta, joten käy hameidenkin kanssa.

Hertta
Lilou's Crush

Pitää tutustua! Onko sulla kokemusta, millaiset ovat jalassa?! Nyt itseasiassa löysin juuri tähän hätään sopivat (puuh kävipä tuuri, viimeinen pari) mutta chelseabuutsit ne eivät ihan ole!

Lina2 (Ei varmistettu)

Ovat tosi mukavat jalassa, malliltaan ennemmin pitkä ja kapea kuin vagabondimaisen leveä. Paranevat vain käytössä. Näitä on usein eri nahalla saatavana riippuen kaudesta.

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa ihan mun kengiltä sitten :) kiva kun kerroit!

frenchie (Ei varmistettu)

Mun mielestä Vagabondilla on paras hinta-laatu suhde ja ajattomia malleja :) https://www.vagabond.com/fi/Women/boots/

Hertta
Lilou's Crush

Vagabondin mallisto on kyllä ihan käsittämättömän laaja! Minullakin on parit luottopopot sieltä. Ainakin ne ovat kestäneet vuosia käyttöä :)

Kommentoi