Luottonilkkurit leponsa ansainneet -suositteleseuraajat!

IMG_2507.JPG

Jos aikanaan hirvittelinkin Acnen Pistol-nilkkureitteni hankintahintaa, en tee sitä enää. Vuosia-vuosia-vuosia lompsitut Pistol-nilkkurit ovat vasta nyt virallisesti tiensä päässä. (Piti ihan tarkistaa, ostin ne vuonna 2010!). On plankattu, on vaihdettu korkolaput sen tsiljoona kertaa, samoin puolipohjat. On tallustettu kova nahka poskenpehmeäksi. Kaikenkaikkiaan, elämää ovat kanssani nähneet enemmän kuin kukaan kanssakulkija

Mutta nyt iski tenkkapoo! Ei meikäläisen kaapissa ole joka säähän ja joka asuun sopivia nilkkureita! Eikä vuosiin ole tarvinnt silmäänsä sellaisten perään liikauttaa. Samanlaisia toisia en tahdo ostaa, rakkaudella jätän noinkin matalat korkeat korot parempipolvisten käyttöön.

Jos siis tiedät hyvät melko matalavartiset nilkkurit, jotka passaa niin vajaamittaisten housujen kuin normifarkkujen kuin hameiden kanssa pidettäväksi, ilmianna ne heti! Etsinnässä nahkaiset, mustat, kapeahko kärki, ei oikeastaan muita vaatimuksia tähän hätään.

 

PS. kuva viihdykkeeksi jostain Pistolien puolivälin huippeilta, vanhimmat oli internetti jo ehtinyt hävittää.

Kommentit (30)
 1. Mun mielestä Vagabondilla on paras hinta-laatu suhde ja ajattomia malleja 🙂 https://www.vagabond.com/fi/Women/boots/

  1. Vagabondin mallisto on kyllä ihan käsittämättömän laaja! Minullakin on parit luottopopot sieltä. Ainakin ne ovat kestäneet vuosia käyttöä 🙂

 2. Samujin chelseabootsit! Sirot nilkasta, joten käy hameidenkin kanssa.

  1. Pitää tutustua! Onko sulla kokemusta, millaiset ovat jalassa?! Nyt itseasiassa löysin juuri tähän hätään sopivat (puuh kävipä tuuri, viimeinen pari) mutta chelseabuutsit ne eivät ihan ole!

   1. Ovat tosi mukavat jalassa, malliltaan ennemmin pitkä ja kapea kuin vagabondimaisen leveä. Paranevat vain käytössä. Näitä on usein eri nahalla saatavana riippuen kaudesta.

    1. Kuulostaa ihan mun kengiltä sitten 🙂 kiva kun kerroit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *