Mä lagasin

Lilou's Crush

Terkkuja väsähtäneeltä täältä lattianrajasta, kotona ollaan ja köllötellään ilta-auringossa.

Olipahan reissu, aivan huikea. Matkalta on vielä vaikka mitä juttuja kerrottavana, mutta hetken saavat nyt muhia pään sisällä, jetlag on nimittäin aikamoinen, huh huh. Lapset sensijaan sujahtivat normaaliin päivärytmiin samantien, käsittämätöntä! Muutenkin koko matka lentoineen kaikkineen meni pienten kanssa niin hyvin kuin vain ikinä voi mennä -paras vinkki, jonka itse antaisin pyydettäessä tekemiemme matkojen kokemuksella (ja no, nyt näköjään pyytämättä) on varata kaikkeen valtavan paljon aikaa ja suunnitella menot lasten ehdoilla. Ehdittiin me etanat silti tehdä yhtä sun toista ja koettiin niin paljon kaikenmoista, muutamia kivoja ylläreitäkin mahtui joukkoon, minne ei ehkä oltaisi ilman lapsukaisia päädytty. Ainoa pieni riesa matkalla oli minuun ja vauvaan iskenyt pieni köhä, ilmeisesti johtui kovimpien helteiden aikana päällä pitämästämme ilmastoinnista. Selvittiin ilman kuumeita ja kipuiluita ihan parissa päivässä.

Mutta niin, nyt ollaan taas kotona. On nuuhkittu keuhkojen täydeltä raitista, hyväntuoksuista ilmaa, pesty konetolkulla pyykkiä, riemuittu lelujen jälleennäkemisestä (juniori)  ja pihakavereista (esikoinen) ja ehdittiinpä jo saunoakin. Rutiineihin on laskeuduttu täydellisesti. Sellainen suurempi muutos matkalla tapahtui, että Neiti Monninen kulkee tätä nykyä myös vertikaalissa aiemman vain horisontaaliasennossa tapahtuneen etenemisen sijaan. Kaivettiin aamulla esiin tuo Brion kävelykärry, ja jestas mikä riemu siitä syntyi. Nappiajoitus!

Että jotta ei vallan liian helpoksi menisi, huomenna pakataan taas kamat kassiin ja suunnataan kohti Pirkanmaata, häähommia luvassa. Viikonloppu siis menee reissatessa taas, mutta sitten luvassa onkin pitkä putki omassa sängyssä nukuttuja öitä. Oikein kiva.

PS. Itse riemuitsin aivan erityisesti kohtaamisesta Clarisonicini kanssa, jonka onneton menin viime minuuteilla jättämään pois matkatavaroista. Saasteet, ilmastointi ja erilainen ruokavalio saivat  nimittäin ihoni tosi huonoon kuntoon, näppyä ja läikkää siellä täällä. Saattaa olla, että tässä tarvitsee ihmeharjan lisäksi vallan ammattilaisen apua. Ihon lisäksi poikkeuksellisen herkkumäärän huomaa vaatteiden kiristyksestä. Vaikka kävelimme kilometritolkulla, onnistuin silti tuomaan kotimaahan parisen kiloa nautittuja iloja.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.