Maalaten ja höyläten

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö Happy Joe

"Maalaan ja höylään ja rakastan vain"... Näin vapaasti Rauli Badding Somerjokea rallatelin pitkin lomapäivää. En voi välttää korvamatoa, se könyää mielenpäälle joka_ikinen_kerta, kun meillä jotain maalataan. Fiilaten ja höyläten muhin aamuun asti vain...

Tällä kertaa oli vuorossa mikromökkimme, joka siis fiilailun ja höyläilyn sijaan saa uutta maalia sisäseiniin. Jossain näin nääs kuvan saunatuvasta, joka oli raikas poikkeus kaltaisekseen. Siitä se ajatus sitten karkasi, eikä mennyt kuin reilu päivä, ja yhdeksän litran paneelimaalitonkka matkasi kohti saarta ja mökkiä.

Oli ehkä ajatus, että jonkinsortin talkoota voisi aiheen ympärille kehittää, mutta eihän tuonne montaa ihmistä kannata päästää sudin kanssa heilumaan. Niinpä päätyi maailmalta likelle haalittu lähipiiri pitämään mestarimaalarille seuraa sekä palvelemaan muissa askareissa. Ruokahuolto toimi piknik-evästen tyyliin ja juomat tarjosi Happy Joe, jotka upotin soikkoon täynnä kylmää vettä.

Riesanamme olivat muuten koko reissun ajan ampiaiset. Niitä oli aivan järjettömän paljon. Luulimme ensin, että tarjoilumme olisivat ne houkuttaneet, mutta mitä vielä, rannalla vailla evästä ihan samalla tapaa olivat kimpussa. Onneksi eivät pistäneet ketään, osattiin jähmettyä sopivasti ja olla huitomatta.

Huomioikaa muuten kertakäyttögrillin vartijan punkkivaruste. Ja nyt ei puhuta siitä musiikista, vaikka rokkimies kyseessä onkin. Sukanvarret farkkujen päällä, se on muotia täällä päin.

En millään malttaisi odottaa, että nämä maalihommat saataisiin valmiiksi, sormet syyhyttäisi sisustamisen pariin, sen vähän sitä nyt tuolla on. Ajattelin mallailla mieheni tuttavan, valtavan hurmaavan Erik Bruunin meille antamia julisteita arvoiselleen paraatipaikalle. Tuon yleisimmin nähdyn katujulisteen annan levätä vielä, oma suosikkini eli Palmu päässee heti koristamaan mökin seinää.

Mutta kippis kesälle ja ilolle ja yhdessäololle! Meille tärkeät vieraan näkivät mökkimme ekaa kertaa, ja niin tuo pieni vähän vino tönö vain hurmasi heidätkin. Palataas tänne siis taas pian, kun on jotain kivaa kerrottavaa ja näytettävää!