Maalimania

Lilou's Crush

Ihan mahtava vappu takana! Ei siksi, että olisi hippailtu kuin viimeistä päivää, vaan koska meidän kotona remppa otti taas raviaskelia eteenpäin. Keittiö sai viiiiimein sokkelit ja minä maalasin työhuoneen ja yläkerran WC:n ovet ja ovenkarmit. Yllättävän iso urakka, vaikka pinnassa on vasta pohjamaali. Mutta jo sekin teki ihan ihmeitä fiilikselle. Hämmennyin vallan, kun ajatuksissani tulin yläkertaan ja edessä oli ihan uudenlainen näkymä.

Sen lisäksi, että sudin noita edellämainittuja, sudin myös kynsiini L'Orealilta testiin saamistani Top Coats- kynsilakoista sitä, johon ihastuin ensi silmäyksellä. Ihan törkeän hieno dalmatialaisefekti, ja roiskepilkut kynsissä saavat myös käsissä olevat maalinjäämät näyttämään melkein tarkoituksellisilta.

Kameraa pitelevä eli näkymättömissä oleva oikea käsi on nimittäin saanut sirot pilkut kämmenselkään ja sormiin telan kanssa teutaroidessani, jotka eivät lähteneet edes lakkabensiinillä. No, jos vanhat merkit paikkansa pitää, meikäläisen hysteerisellä käsienpesutahdilla ovat jo iltaan mennessä valuneet pesuvesien mukana viemäriin.

Nyt en vain malta odottaa viikonloppua, sormet aivan syyhyää päästä käsiksi porraskaiteisiin ja eteisen ja alakerran oviin... Piiloon ruskea viilu, tervetuloa raikas maali!

 

Kynsilakan sävy 916 Confettis

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.