Maan mukavimmat ballerinat

Lilou's Crush

Miten voikin olla vaikeaa löytää niinkin simppelit kengät kuin ballerinat? Olen tassutellut monet kesät vanhoilla Banana Republiceillani, ne mahtuivat vielä raskauden suurentamaan jalkaanikin oikein mukavasti, mutta nyt on korkea aika tunnustaa se tosiasia, että ainoa paikka minne ne minut enää kuljettavat, on roskakatos.

Monien suosikkeja Tory Burcheja minulla on ollut useampi pari, mutta eivät ne sitten kuitenkaan omaan herkkähipiäiseen koipeeni käyneet, jossain vaiheessa alkoi joko kantapään kuminauha tai etuosa laatan alta painumaan ihoon, oli koko sitten napakka tai reilu. Mutta nytpä löytyi viimein kevyet, pehmeät, hyvin jalassa pysyvät ja täysin hiertämättömät balsut, lempikenkämerkkini Sam Edelmanin kenkätaivaasta Sohosta. Jos eksyt sinne, ulos ei taida olla tulemista ilman kirkuvanvihreää kenkälaatikkoa, niin mieletön valikoima ja palvelu on, kengät hurjan mukavia jalassa ja kohtuuhintaisiakin vielä, etenkin nilkkurit ja osa muusta valikoimasta.

Kertoipa minua kovasti avustanut (kova homma siis, sovitin liioittelematta ainakin kymmenet kengät...) nuori mies muuten, että samalla viikolla oli käynyt asiakas, joka osti KOLMETOISTA PARIA näitä samaisia Felicia-ballerinoja! Muutama vielä, niin olisikin ollut rouvalla yhdet joka kuosia... No, eivät nämä minullakaan ainokaisiksi jää, jos hyvin kestävät käyttöä. Nahka on todella pehmeää, joten täytyy tarkkailla, kuinka se käyttäytyy tositoimissa. Ainoa, mistä en ihan mahdottomasti pidä, ovat nuo nimikirjaimet killumassa nauhoissa ja ainakin näidän vaaleiden kannassa, en huomannut katsoa, toistuvatko kaikissa kuoseissa ja materiaaleissa. Mutta tämä on pieni riesa muuten erinomaisissa jalkineissa.

 

Edelmanin putiikki: 109 Spring St, New York, NY 10012. Popoja saa myös useista nettikaupoista.

Kommentit

Itse vietin tovin viime elokuussa Sohon putiikissa ja vihreässä kassissa lähti tuollaiset nudet ballerinat ja mustat Gigi sandaalit. Ovat tähän mennessä parhaimmat ja mukavimmat ballerinat, jotka olen omistanut. Muistaakseni Edelmanin omasta verkkokaupasta voi tilata Suomeen, näin liikkeen myyjä minulle mainosti tuolloin.

13 paria on aika paljon :D

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä, sieltä voi! Olipa hyvä kun mainitsit. Kauhea dollarin kurssi ja tullimaksut lienee ainoa syy, etten "asu" siellä verkkokaupassa :D Itselläni on muuten hyvin saman tyyliset, useamman vuoden vanhat sandaalit Stuart Weitzmanilta kuin nuo gigit, ovat myös tosi hyvät! Onpa kiva kuulla, että ovat  olleet käytössäkin hyvät!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihanat! Mä olen sovitellut muuten lukemattomat määrät Tory Burcheja, joka reissulla, ja ne on mulla aina jo heti kaupassa niin kauheet jalassa, etten vois kuvitellakkaan lähteväni niillä ovesta ulos, haha! Mä niin oisin sellaiset halunnut, mutta aina ne on niin kovat ja epäsopivat joka lailla, etten ole sellaisia ikinä saanut?

Parhaat mitkä olen löytänyt tähän mennessä on Wondersin, mutta tarviipa noitakin sovitella seuraavalla kerralla kun eteen sattuu! 

Mirtsi (Ei varmistettu)

Heippa, kiitos kenkävinkistä. Täytyykin joskus testailla noita. :)

Itse olen mieltynyt Wondersin pehmoisiin baltsuihin ja nytkin raskaana ollessa jalat norsun lailla turvonneina mitkään muut nahkaballerinat eivät mahdu, mutta Wondersin kenkulit tuntuvat niin mukavilta jaloissa. Olen kulkenut samoilla kengillä jo kolme kesää ja vieläkin hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Haa, kuulostaapa etäisesti tutulta nuo raskausjalkahommat :D viime kesä kun oli niin kuuma, tallustelin koko kesän terveyssandaaleissa, sen vähän mitä nyt tallustelin. 

-Hilla- (Ei varmistettu)

Hienot menokkaat! Nuo metalliset nimikirjaimet saattaisi pystyä jollain leikkureilla nipsaisemaan pois... Kantapään kirjaimille ei taida voida mitään. :)

Hertta
Lilou's Crush

Luulisin, että lähtisivät tosiaan aika helposti, en itseasiassa ehtinyt edes tarkastella vielä! Ehkä annan kuitenkin olla, silmä nimittäin tottui yllättävän nopeasti. Tuo kantapää on jotenkin vielä trashimpi :D Menkööt, en minä niitä siellä näe ;)

Wondersille ääni täältäkin! Ja kiitos vinkistä, pitää pitää tämä mielessä jos sattuu joskus eteen. Haussa olisi juurikin vaaleammat versiot... Miten nuo vastaa kokoa sun mielestä?

Hertta
Lilou's Crush

Wondersilta mulla on ollut joskus saappaat, mielettömän mukavat! Näissä musta koko vastaa hyvin, jos johonkin suuntaan, niin ennemmin vähän reilut kuin naftit :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.