Maanantaikimppu

Lilou's Crush

Nyt, kun koti näyttää jo kodilta, eikä ihan jokaista nurkkaa tuki jonkinlainen lauta-, -työkalu-, remonttivermepino, olen alkanut toteuttaa kivaa tapaa. Parin viikon välein haen kulman takaa kukkakaupasta kimpun milloin mitäkin pitkään kestävää vihreää. Kun hetki oltiin ilman maljakontäytettä, näytti ikkunalauta ihan kaljulta. 

Tällä kertaa tällainen kaunis kimppu. Tavoilleni uskollisena ehdin jo unohtaa, mitä kukkaset ovat, nuo harmaammat oksat ovat taas sitä iänikuista eukalyptustani.  Kukat ovat jaksaneet reippaina jo yli viikon. Vettä vain olen vaihdellut tiuhaan tahtiin.

Jos La Reineen ehtii maanantaina, kun kuorma on juuri tullut, on valinnanvara tietysti parhaimmillaan. Luulen, että kyseinen kauppa toimii enemmän tilauskimppujen ja asetelmien tekijänä, koska aukioloajat ovat kaikkea muuta kuin asiakasystävälliset tavalliselle työssäkäyvälle, ehdin yleensä sinne vain lauantaisin.

Kommentit

Suviliini (Ei varmistettu)

Ihana kimppu!:) Kukat näyttävät tän kukkahullun silmään Inkaliljoilta (alstroemeria,prinsessalilja), joita on ollut ihan pakko saada myös kesällä parvekkeelle kukkimaan, vaikkei sinne oikeasti mahtuisi.

Hertta
Lilou's Crush

Voi kukkahullu, kuinka kateellinen olenkaan kukkaymmärryksestä :) minä osaan lähinnä vain nauttia kauneudesta, mutta ehkä tässä pikkuhiljaa jotain tarttuu tähänkin kovaan kalloon! Olisipa kiva nähdä parvekkeesi kesäisin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.