MacGyver ja ratkenneet pillihousut

Lilou's Crush

Läksiäisiäni edellisestä työpaikastani juhlittiin vauhdikkaasti. Niin vauhdikkaasti, että seuraavana aamuna huomasin silloisten lempparinahkapöksyjeni haaruksissa iiiiiison palkeenkielen. Miten lie olin sen pylleröinyt.

Kaivelin pöksyt tuossa männäviikolla kaapista, tuuletellen iloani, että "ainiinnämäkinmitenolinkaanvoinutunohtaa" ja olin lähdössä vanhempainiltaan. Ulko-oven suussa totuus paljastui. Viima veti nimettömiin törkeästi, ja muistin taas katastrofin (eikä siinä, muistin myös hauskan illan, voitolle jäin). Vaihdoin kiireellä housut, ja manasin asiaa pikaisesti miehelleni.

Mitäpä hän teki. Haalarinpaikkuusta innostuneena, hieroi hellästi alkoholilappusilla ja laittoi gummipaikan paikalleen. Nyt on perheen kahden vanhimman naisihmisten berberiosasto housuista paikattu -Meikäläisen Repair A:lla ja Seeprahaalari Repair B:llä. Ei muuten pysy kovassa ja kastuvassa menossa ihan älyttömän hyvin tuossa haalarissa, se täytyy sanoa.

 

Ou jee, pillit päälle ja ujeltamaan!

 

PS. tuo paikka ei toki housuja kaunista, mutta vie pois tuon viluvaikutuksen täysin. Ja kun kyseessä on leggins-malli, en niitä ilman pidempää yläosaa kyllä käytäkään, eli eipä haittaa. 

Kommentit

Chic & Fit

Millanenhan vingahdus kuului kun reikä sai alkunsa :D Voi sua, hulvatonta! Ja tykkäys sun niksipirkka-miehelle :)

Laura T.
M O L

Hieno pelastusliike Hertta! Blogi on kovaa vauhtia saamassa käsityö-etuliitteen, niin hyviä diy-seivauksia on nyt saatu todistaa.

nymmeli (Ei varmistettu)

Hienoa, että nostat esiin tämän monelta nykyajan ihmiseltä unohtuneet seikan, että vaatteita ja tavaroita voi tottavie myös korjata! Aina ei tietenkään ylletä uudenveroiseen, mutta esim. nuo sinun leggarit ovat varmasti täysin toimivat taas ja kuten sanoit, jää kauneusvirhe kuitenkin piiloon.

Joku '''helli vaatekaappiasi'' postaus olisi ainakin minusta mielenkiintoinen - pyykinpesusta olet puhunutkin, mutta muutenkin vaate- ja kenkähuollosta, korjauksesta ja kierrätyksestä olisi kiva lukea. Moni voisi saada ahaa-elämyksen. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.