Magneettityttö ja alehaukka

Lilou's Crush

Olipas jännää. Polveni on rikki, ja se magneettikuvattiin tänään. Makasin siellä avaruussukkulassa, ja voi että alkoi nukuttaa tasainen koneen pauke työn raskaan raatajaa ja yön huonosti nukkunutta. Ihan väkisin piti pysyttäytyä hereillä, mietin kuumeisesti työjuttuja. Nyt kieltämättä jännittää, mitä kuva kertoo huomenna.

Paluumatkalla kuljin kaupungin läpi, ja ihan vahingossa eksyin Henkan aletankojen väliin siinä tiellä kohti metroasemaa. Alesta poimin tulevan talven kekkereihin nilkkamittaiset hopeahousut ja kesän iloihin neonkeltaisen peplum-henkisen topin jota olin sovitellut jo aiemmin. Tämän lähemmäs peppuni ei taida liikkua peplumtrendiä :)

 

PS. Alet alkoivat myös nettikaupoissa jo vähän etuajassa. Ainakin Luisaviaroma ja Matches aloittivat alen kantiksilleen viime viikolla ja tällä viikolla kaikille kävijöilleen. Kannattaa muuten rekisteröityä, jos vaikka Tory Burchin balsut, Mulberryn laukut tai jokin muu vastaava kiehtoo; aika usein nettikaupat tarjoavat -30% alekoodeja rekisteröityneille ja hyvät ennakkoapajat alennusmyynteihin.

Kommentit

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

UU pitääpäs suunnata hennesin alemyynteihin pikapikavauhtia jos noin kivoja juttuja on tarjolla ! ;)

http://dejiss.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

pitäisi tänään ehkä ehtiä aleja kurkkaamaan jos semmoisia jo on ihan liikkeissä. nopeat syö hitaat ja jos tällaista on tarjolla niin voisi kyllä rahansa niihin tuhlata :)

pitipi muuten sanoa, että vähän flegmaattisen kevätbloggailun jälkeen olen taas innostunut ja toissa päivänä avasin pitkästä aikaa sinun blogisi ja olen nyt lukenut(catching up...)sitä pari iltaa aktiivisesti.
Ja tykkään. Mahtava blogi sinulla! :)

-Katja

katwalkblog.blogspot.com

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Toivottavasti tulee hyviä uutisia magneetista! Magneettikuvat on kyllä rahaa vievää hommaa, sillä itse ainakin olen aina sellaisen jälkeen palkinnut itseni shoppailemalla, kuten näköjään säkin :) Ihanan värinen tuo keltainen.

Hertta
Lilou's Crush

Maria, eilen oli vaik ja mitä! jos olisin jaksanut penkoa, olisi kyllä varmaan löytynyt aarteita :)

 

Katja, no justiin niin, heti kannattaa olla apajilla -ja toine startti, kun tulee lisäalet. Kiitos ihan hurjan paljon kauniista sanoistasi blogista. Kun on kirjoittanut niin kauan kuin minä tätä, tulee ihan mielettömän lämmin olo, kun kuulee vielä tällaisia kommentteja. Teit iltani :)

 

MiaMatleena, voi että, kiitos kun pidät peukkuja, jännittää kyllä, au. Ja on se hullua, palkita itsensä rahanmenosta shoppailulla :) Tämmösii me ollaan :)

Vimps (Ei varmistettu)

Nuo hopeapöksyt ovat varmaan samanmoiset, joita itsekin mallailin viime viikolla Hennesissä, ja kultaisia myös. Pidin enemmän kultaisista, mutta eivät ne minun ylläni istuneet siten kuin olisi pitänyt. Sinun gasellisäärissäsi näen jo sieluni silmin, ja hyvältä näyttää!

Mutta mistä tuo kreisi kaulakoru on?! Melkoisen makoisa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.