Mahdoton tehtävä: tv-tason metsästys

Lilou's Crush

Meidän TV-tasomme on noin 12 vuotta vanha, ja elinkaarensa päässä.

Kippiovien mekaniikka on pettänyt aika päivää sitten, ja nyt ovien lastulevy ei kestä enää uusia kiinnitysyrityksiä. Ajan hammas, ja nähdäkseni pari muutakin hammasta, ovat myös jättäneet jälkensä kolhuina ja naarmuina. Surullista, sillä vaikka kyseessä ei ole mikään antiikkiesine tai muistokapistus vaan Ikeasta ostettu hökötys, koko tänä aikana eteen ei ole tullut yhtä kätevää vaihtoehtoa.

Taso on kaksi metriä leveä, juuri sopivan korkuinen että TV on optimaalisella korkeudella mutta että sen alta mahtuu imuroimaan. Ja vetää sisäänsä niin pleikan kuin ison määrän lautapelejä. Ulkoasu eleetön, ei vetimiä, ei mitään krumeluureja, vain kaksi ponnahdussalvallista ovea.

En välttämättä halua samanlaista, mutta en myöskään halua yhtään mitään näkemääni tv-tasoa. Eniten miellyttäisi jokin vanha tiikkinen senkki, mutta ovat olleet auttamatta aina liian korkeita.

Voi suuri tv-tasotietäjä, sinä just siellä, auta perhettä löytämään se oikea! Mistä kannattaa katsastaa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Muuramen Mup tulee mieleen ensimmäisenä.

hannanen (Ei varmistettu)

Valantilla/Valannilla/miksi en osaa taivuttaa on kauniita tasoja. Hinnat eivät ole silmiä hiveleviä, joten jätin tutustumisen kesken pari vuotta sitten, kun etsin tv-tasoa, mutta jos varaa on, sieltä saattaisi löytyä. :)

Meille tuli silloin ikealainen, jonka ruskeista jaloista ja valitettavan beigehtävästä muusta väristä en vieläkään oo kauhean innoissani, mutta halusin välttämättä kippiovet (liukuovet olisivat kelvanneet myös), koska en halua joutua pitämään digiboksia ynnä muita esillä silloin, kun telkkaria ei katsota ja kaukosäätimellä sohita.

Onnea etsintään! Kivoja tv-tasoja ei tosiaan kamalasti ole tarjolla.

Hertta
Lilou's Crush

No just tuo, että jos löytää jonkun kivan, se on liian hinnakas tähän hetkeen. Onneksi tuo nyt vielä pitää edes töllön ylhäällä, vaikka ovet tippuukin... Sama juttu, en yhtään tykkää pitää esillä noita elektroniikkavempeleitä, mikä lie sähkölaiteallergia...

Pupupidu (Ei varmistettu)

Samaa tuskaa koetaan täälläkin tv-tason suhteen. Meillä tv-taso saisi olla aika korkeakin, koska telkku on seinällä, mutta johtohelvetti/elektroniikkapaljous , joka tason sisään pitäisi siististi saada, on aivan mahdoton. BoConseptilla on monenmoista tv-tasoa, mutta niissä kaikissa on jotenkin hiukan liian "poikamiesboksi"-fiilis. Joku antiikkiasia nyt olisi aivan ihana, mutta sellaiseen ei tee mieli porata sataa reikää johdoille ja ilmanvaihdolle. Todella kinkkinen homma!

Hertta
Lilou's Crush

Ha! Tiedän mitä tarkoitat tuolla poikamiesboksifiiliksellä! Juuri se on suurin probleema näissä tvtasohommissa. Tällä hetkellä tori.fi käy kuumana :D

MiiaK (Ei varmistettu)

Voi kun osaisi auttaa. Pääsääntöisesti itse aikalailla vihaan kaikkia tv-tasoja ja olisin onnellinen ilman koko tv:tä ellei olisi tuo toinen puolisko, joka ei osaa elää ilman. Ja kaikki kompromissiratkaisut sisustusasioissa ne vasta ärsyttäviä ovatkin, huoh...

Hertta
Lilou's Crush

No kas jaan täysin ajatuksesi :D Ovat todellakin. Täytyy vain yrittää tsempata :)

Hertta
Lilou's Crush

Tämäkin oli kiva! Väritys juuri kuvassa ei ollut omaan makuun, mutta aavistelen, että saisi varmasti toisensävyisenäkin! Kiitos linkistä, tosi hyvä vinkki!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä törmäsin tällaiseen suomalaiseen valmistajaan, jonka malleja saa omien mittojen mukaan. Jos tv-tason hankinta olis ajankohtainen, niin olisi vahva ehdokas. http://www.mooble.fi

t. Sara

Hertta
Lilou's Crush

Haa, loistavaa! Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Samassa tilanteessa vuosi sitten päädyimme tähän Zweedin täystammiseen tv-tasoon valkoisilla käännettävillä ovilla, kun emme halunneet vaihtaa lastulevyä lastulevyyn. Olen edelleen rakastunut https://www.room21.fi/fi/artiklar/moodi-180-mediataso-valkoinen.html

Hertta
Lilou's Crush

Eikä, tuo tamminen osui ja upposi omaan makuuni! Todella kiva! Vitsi, tähän hetkeen liian hinnakas, mutta ei tosiaan tarvita asap, eli harkintaan!

Jeeslake

Jos vain lompakko antaa myötä niin paikallisella puusepällä teetät juuri sellaisen kuin haluat! Tai jos löydät ihanan vanhan senkin niin madalluta sitä puusepällä, samalla tuet paikallista käsityöläistä!

Hertta
Lilou's Crush

Hei tuohan olisi loistoajatus, jospa löytyisi korkeajalkainen senkki, siitä voisi saada just oikeanlaisen! Mahtavaa, olet super! Kiitos! Ja se madallus kaiken päälle onnistuu mieheltäkin, hän on vastaavia juttuja huonekaluille tehnytkin! Puusepällä teettäminen olisi mahtavaa, mutta just tällä hetkellä nimenomaan se kukkaro on vähän laihana. Mutta säästääkin voisi, jos kekkaisi, millaisen haluaa, ei asia ole niin akuutti ettei hyvää jaksaisi odottaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä on Voicen arctic tv-taso, vepsäläiseltä. Siihen sai itse valita haluaako kippiovet, laatikot vai normaalit ovet. Meidän mallissa ei kyllä ole jalkoja, mutta muotokieli aika sama kuin teidän nykyisessä.
https://abstracta.se/product/arctic/

Hertta
Lilou's Crush

Oi, onpa tyylikäs! Tosi kivannäköinen ja selkeä! Vähän nyt haaveksin, että jos seuraava olisi vintagehenkinen... mutta tämä oli tosi kiva! Kiitos vinkistä!

Dadamai (Ei varmistettu)

Meillä on tv (pieni, 32 tuumaa) sijoitettuna String-hyllyyn, joka on muuten täynnä kirjoja. Siellä hyllyssä se on mukavasti "piilossa". Eli, jos olohuoneenne on sen mallinen, että sohvan voisi siirtää String-hyllyä vastapäätä, niin kirjahyllyn tasolevyjä voisi siirtää siten, että tv mahtuu yhteen koloseen. Toki sitten ne muut oheisvempaimet ( pelikonsolit ym.) pitää sitten myös olla näkyvissä hyllyssä. Mutta meillä nekin jotenkin uppoaa siihen kirjakokonaisuuteen mukavasti.
.

Hertta
Lilou's Crush

No tuohan on näppärä systeemi teillä. Meidän telkku on niin suuri, että se ei mahdu leveyssuunnassa hyllylevylle! Olen myös ehkä vähän outo, mutta haluan pitää kaikki pelikonsolit jne "rumat" jutut piilossa -voisin pistää töllönkin piiloon :D.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mites Ikean Stockholm-sarjan tv-taso? Saa kahdessa eri värissä, ja taitaa olla sama taso, josta joku jo kommentoikin sivulauseessa: http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/art/20239717/

Meillä on vastaava malli hieman vanhempana versiona ja olen ollut tosi tyytyväinen!

Kannattaa kurkata Decotique sarjan tv-tasot, ne on tosi simppeleitä ja tyylikkäitä :)

lmv (Ei varmistettu)

Mites Nurmelan Oliivi-sarja? Monennäköistä ja -kokoista mallia saatavilla nimittäin. Ollaan ainakin tosi tyytyväisiä omaamme. http://www.nurmela.com/oliivi#oliivi11012

Kao Kao

Mulla ei ole yhtään linkkiä antaa, mutta kerronpa että minulla on tv-tasona kenkähylly (Ikeasta). Eli niitäkin voi katsella, jos tv-taso-osastolta ei löydy :)

annahoo (Ei varmistettu)

Meillä on Lundian Fuugaa, kaksi vierekkäin ja metallisella jalalla. Kallis oli eikä taida vastata täysin teidän tarpeita, mutta todella tilava ja kauniin näköinen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Meillä on tv-tasona Ikean mattavalkoinen Bestå. Matala (k 40 cm) runko kolmella ovella ja valkoisilla siroilla Nannarp-jaloilla. Minimalistinen, edullinen ja juuri sopivan korkuinen! T. Katariina

Sillis (Ei varmistettu)

Sama kiperä ongelma ratkesi suunnittelemalla itse Lundian valkoisista perusosista sopivan matala ja pitkä. Ei ihan halvin ratkaisu, mutta olen kyllä tosi tyytyväinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.