mailephouni

Lilou's Crush

 

Tyttöni viisi ja puoli vee on löytänyt uuden suosikkisarjan kun ovat katselleet miehen kanssa vähän Netflixiä. Hetken kesti hiffata, mikä se "mailephouni"oikein on, mutta selkishän se, kun musiikki pyörähti käyntiin. Nyt pyörii tunnari päässä 24/7, tarttuva kipale. Tytön suosikki on kuvan prinsessa Celestia, varsin majesteetillinen nimikin.

Meikän silmään sattuu vain, että ovatpa kovasti virtaviivaistuneet entiset pulskansuloiset kaverit. Ja kun itse olin lapsi, pojat oli aikalailla paitsiossa näissä ponihomissa. Toisin on nykyään, TJEU broniesien määritelmä Wikipediasta!

Kommentit

Aisha J
Aisha

Mailephouni, ihana:D! Mulla on vielä oma vanha mailephouni tallessa, se on niin suloinen kuluneen pintansa ja irokeesiksi leikatun harjansa kanssa. :) Serkun tyttö aina odottaa innoissaan meille tullessaan, että pääsee leikkimään sillä. Hänellä itsellään on samanlainen kirpputorilta löydetty vanha poni. Ajan patina kultaa vielä nuo hoikkajalkaiset uutuusponitkin ;)

Hertta
Lilou's Crush

Olen kyllä nyt vähän kade! Itse en koskaan saanut omaa mailephounia, mutta veljelläni (haa, esiaikainen brony oli siis hän!) oli yksi, jota sitten ihailin... On niissä jotain symppistä, kertakaikkiaan! Meillä on tytöllä aika vähän leluja, ja ylläriksi tilasin juuri Amazonilta tuon Celestian... Mahtaa olla ilmeessä pitelemistä kun paketti saapuu :)

möttis (Ei varmistettu)

Meidän neiti melkein-viis-veellä on juuri tuo kuvassa oleva poni - prinsessa Celestia. Raskain lelu EVER. Ärrrrrsyttävällä äänellä hihkuu typeriä latteuksia, kuten: ''Olen ystäväsi! Oletko sinäkin minun ystäväni?'' ''Pidän hiusteni kampaamisesta'' ''Siipeni ovat niin kauniit!'' ''Olen prinsessa! Oletko sinäkin prinsessa?''. Ja neidin mielestä maailmassa ei ole mitään sen hienompaa.

Hertta
Lilou's Crush

Ai hurja, ai tämä puhuukin sitten. O'ou... etenkin kun hankin sen tosiaan Amazonista, eli taitaa puhua lontoota... Yksi hurjimmista leluista meillä on ollut sellainen koira-nalle-systeemi, joka saattoi yhtäkkiä keskellä yötä alkaa yksinään huudella "Minä rakastaaan sinua"... Ei ollut yksi eikä kaksi kertaa, kun säikäytti ihan kunnolla!

mj (Ei varmistettu)

Miksiköhän leluista pitää tehdä nykyään anorektisia?
Ihmettelin Stokkalla muutama vuosi sitten Smurffiinaa, jolla oli tikkuohuet jalat ja korkkarit. Paljon on tapahtunut 25 vuodessa!

Hertta
Lilou's Crush

kaikki on nykyään niin pitkää ja laihaa ja virtaviivaista. Omaan silmään se vanha poni oli nätimpi, tyttö nauroi kun näytin kuvan! Mitähän sitten, kun pikkutyyppi on aikuinen!

Caelia
Caelia's

Mä kyllä tykkään kovasti niistä vanhoista pulskansuloisista kavereista! Omia 80-luvun alun ponejani äitini oli onneksi säästänyt muutamia, lisäksi olen nyt Olivialle bongaillut niitä huuto.netistä aina välillä. 

Hertta
Lilou's Crush

Ihana äiti, kun oli pitänyt tallessa! Meillä isossa perheessä lelut käytettiin jo oman porukan voimin ihan loppuun, säästöön ei ole päätynyt kuin muutama peli. Harmittaa! Ja tosiaan munkin suosikkeja on ne vanhat!

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu) http://kaikkimitahalusin.indiedays.com

Minulta oli jäänyt paljon "Mainiophouneja" ja varusteita, jotka annoin viime vuonna meidän 2010 syntyneelle tytsille. Näki serkkunsa luona sitten näitä uudempia ja jäi suremaan kuinka hänen phouneillaan on niin pyöreät mahat, lyhyet hännät ja harjat! Mumminsa osti sitten yhden uuden, jolla on sarvi ja siivet; sen nimi on kuulema Foilait :D

Hertta
Lilou's Crush

Mikä aarre sulla on ollut antaa, on mahtanut tyttö olla innoissaan silloin :) Ja vitsi miten hienon nimen on kekkaissut uudelle kaverille, mistähän ne lapset keksiikin -kuulostaa ihan prinsessalliselta sekin!

Nuutsa (Ei varmistettu)

Meillä nuo ovat mailitluponeja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.