Makuuhuoneen uudet vaatteet

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Hobby Hall

Meidän makuuhuone kaipaisi kipeästi maalia pinnoilleen. Kalsea harmaanvalkoinen väri seinissä ei viehätä itseäni laisinkaan, eikä se ainakaan kaunistu viileänharmaiden pimennysverhojemme kanssa. Sen lisäksi ikkunanpuitteet kaipaavat kipeästi kunnostamista, enkä tiedä, minne ovat mahtaneet kadota tiivisteet sieltä rakosista... Oi oi, odottavan aika on pitkä, sillä makuuhuoneen pintaremontin vuoro on joskus hamassa tulevaisuudessa, toki nuo ikkunat on saatava vähän vähemmän falskaaviksi. (Ymmärrän tosin nyt, miksi päälleni putosi pussillinen pumpulia ja ikkunanpielet oli teipattu joka puolelta maalarinteipillä, kun niitä ennen muuttoa pesua varten kävin aukomaan...)

Hetkeksi kuitenkin sain ihan uutta fiilistä huoneeseen, sillä Hobby Hallin sisustushaasteen toisessa osassa kävin tuon huoneen kimppuun hellin käsin. Vaikka hotellihuonetyyli on ihanaa ja ihailen sitä sujuvasti muiden petauksissa, itse haluan makuuhuoneen henkivän pehmoisuutta ja kauniita unia. Tämä tarkoittaa meidän kotona luonnonmateriaaleja, keveitä sävyjä, pulleita peittoja ja lämmintä lattiaa varpaiden alla. Petauskin mielellään rennolla otteella, että sänkyyn tekisi mieli heti kellahtaa, eikä armeijamaisen tiukasti taiteiltuna.

Somistushommissa vaihdoin ensitöikseni tunkkaiset pimennysverhomme ihanan kevyisiin pellavaverhoihin. Niiden takaa kaunis sisäpiha moninaisisene tasoineen kuultaa huoneeseen juuri sopivasti, mutta omat viuhahdukset ei välity naapurustoon.

Lempihuonekalujani makuuhuoneessa on tuo mumman vanha ompelupöytä. Hobby Hallin piensisustustuotteita selatessani tuo pieni violetti maljakko (joka selvästi toivoo syliinsä yhtä kaunista kukkasta, huomaan nyt!) suorastaan pyysi päästä lintuseni kaveriksi pöytää koristamaan.

Täällä Krunikassa iltakävelyllä ihastelen talvisaikaan monelta ikkunalaudalta löytyviä kauniita valaisimia, jotka luovat lämmintä tunnelmaa. Niinpä asetin ikkunalaudalle tällaisen hauskan valaisimen. Sen hennossa loisteessa olisi kiva astella makkariin ja lukea hetki hyvää kirjaa ennen nukkumaanmenoa.

Sängyn viereen, varpaiden alle, asetin piiiiiiiitkän lampaantaljan. Pieni talja näyttäisi tässä kohdin vähän hassulta, mutta tämä venytetty malli sopii kuin nakutettu sängynvierusmatoksi. 

Sänkyyn olen sentään makuuhuoneessa niin kamalan tyytyväinen! Sama kaveri on seurannut meitä muutosta toiseen, eikä taika ei ole himmentynyt vuosien saatossa. Nukumme oikeastaan aina pellavalakanoissa, joten pellavaiset pussilakanat olivat itsestään selvä valinta myös tässä stailaushaasteessa. Sen lisäksi halusin jalkopäähän päiväpeiton, jonka voisi viileimpinä öinä vetää vielä peiton päälle, jos kylmä koettelisi varpaita. Olen nimittäin innostunut nukkumaan ikkuna auki (mieheni ei ole aivan yhtä fiiliksissä tästä raittiin ilman innostani yöaikaan...) Sopivasti käsinvirkatun oloinen päiväpeitto ja saman sarjan tyynynpäälliset viimeistelivät sen tykkäämäni rennon fiiliksen ja toisi tuo muhkea viltti tosiaan sitä lämpöäkin.

Kyllä kuulkaa teki mieli heittäytyä päiväunille (ja ehkä vähän ehdinkin köllötellä, ennenkuin karavaani taas saapui kotiin).

 

PS. Muiden bloggaajien somistuksia pääset halutessasi kurkkimaan täältä.

Kommentit

Milla / millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.fi

Ihanalta näyttää! Tuo ikkunalaudalla oleva valaisin on superkiva. Täytyy käydä kurkkimassa sitä tarkemmin. :P Mäkin muuten just tänään julkaisin asuntopostauksen meidän olohuoneestamme. Kotipostauksia on niin kiva lukea, että piti esitellä omakin! ;)

Hertta
Lilou's Crush

Joo, se on kyllä kiva ja persoonallinen! Kävin teillä heti kylässä, miten ihanan värikästä ja kodikasta! Tosi hyvä tunnelma, kyllä kelpaa :)

Näyttää ihanalta!

Hertta
Lilou's Crush

On se oma koti kyllä paras paikka "omissa vaatteissa" tai näin välillä toiselta lainattuihin puettuna :)

KirsiHaa (Ei varmistettu) http://purkkapallopurkkaa.blogspot.com

Tuo päivpeitto tyynyineen on kyllä mun suosikkijuttu näistä! Aivan ihanat :) Niissä on sopivasti nostalgista fiilistä (kun lapsena mun päiväpeittona oli äidin virkkaama yksilö), mutta kuitenkin vähän moderniutta kuvion ja ihanan värin vuoksi :)

jasminanna

Wautsi!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.