Mamifarkkumetsällä

image4xxl.jpg

Havahduin siihen, että lempifarkut valuvat jatkuvasti alaspäin, eivätkä istu enää ollenkaan siten, miten pitäisi. Paino on päässyt tyttöjen perässä pyöriessä ihan varkain putoamaan sen verran, että pitäisi lähtä pöksykaupoille.

Haluaisin tummanharmaat, suht slimmit mom jeansit. Tässä budjettitilanteessa suuntasin katseeni edullisempiin merkkeihin, suosikkini on JC:n Crocker, mutta sieltä en löytänyt apua tällä kertaa. Seuraavaksi kurkkasin Asoksen ja Topshopin valikoimat, ja nuo Asoksen Farleighit vaikuttavat just kivoilta (vaikka talvella ei nuo revityt polvet ole se ykkösvalintani…)

02M02IWBK_3_large.jpg

Topshopin Motot näyttävät mukavilta, mutta ehkä makuuni hitusen liiankin mamimaiset. Samanhenkiset boyfriendit minulla on, nyt tosin turhan suurenakin, mutta olivat sen päälle todella nopeasti veltostuvaa mallia, joten käyttö on jäänyt vähälle, inhoan polvipusseja. Mutta jotkut pillifarkkuja vähän löysemmät pitäisi nyt löytää, että alle mahtuu nuo talven kammotukset, eli sukkikset. Hrrr…

Farkkujen osto sovittamatta ja merkkiä ja mitoitusta tuntematta, sehän on aivan hullun hommaa. Sattuuko kenelläkään olemaan kokemusta Asoksen mitoituksesta? Verrattuna esimerkiksi Dieselin, H&M:n, J Brandin tai Crockerin farkkuihin?

Kommentit (1)
  1. Tuo musta pitkä takki harmaiden farkkujen ja hapsukenkien kanssa on täydellinen yhdistelmä 🙂 Ja pinkki takki on järjettömän soma! Ihania asuja kaiken kaikkiaan, ja sinä nyt vaan olet niin kaunis 🙂 Ihanaa vuodenvaihdetta http://topvideodownloader.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *