Marimekko luottaa muksuihin

muksula3.jpg

Viimeaikojen Marimekko-uutiset eivät ole olleet sieltä iloisimmasta päästä, joten oli mukava lukea uudesta Muksula-konseptista. Tulevana lauantaina täällä Helsingissä nimittäin aukeaa Mikonkadulla pelkästään lasten juttuihin keskittyvä Marimekko, nimeltään siis Muksula. Kuten Sami Sykko totesi, oikein reipas juttu Marimekolta tässä kutistuvien lastenvaatemarkkinoiden ajassa. Lapsissa on tulevaisuus.

muksula1.jpg

Muksulan tuotevalikoima kattaa vaatepuolen klassikoita ja uutuuksia sekä sisustustavaroita. Itse tykkään erityisesti Marimekon sisustustavaroista, vaikka niitä ei omassa kodissa juuri näykään, lastenvaatteissa silmää ilahduttaa värikkyys ja iloisuus, meidän tytölle muutamat sovitetut vaatteet vain ovat olleet tyystin väärän mallisia, tyttö kun on kovin hoikka pituuteensa nähden. Ehkä monipuolisuutta jo löytyykin enemmän, meidän kokemukset kun ovat jo muutaman vuoden takaa. Ihan uudet kuosit näyttävät siltä, että vaatteitakin voisi pitkästä aikaa käydä kurkkimassa.

muksula2.jpg

Onko teikäläisillä paremmin tietoa mitoituksesta tätänykyä? Myös muut kokemukset uudehkon tuotannon vaatteista kyllä kiinnostavat! Löytyykö Marimekolta jotain ihan ehdottomia suosikkeja?

 

PS. Täällä on koko perhe edelleen ihan kanttuvei. Harvinaista, kun lapsi itse tuumaa pienen hetken välein ”nyt vähän lepäävänsä” ja ”nyt kyllä mennään jo nukkumaan” ja suostuu ihan kiltisti päivätorkuille vanhempien väliin. Voi pientä, kuume hipoi pahimmat päivät neljääkymmentä, onneksi lääkkeet auttoi hyvin ja nyt vähän helpottaa. Oma tauti jää ihan sivuseikaksi, vaikka olo onkin aivan karmea – tämän postauksen kuvia kokosin kolmen päivän aikana pikkuhiljaa. Josko huomenna alkaisi kohentua!

Kommentit (2)
  1. Tiedän, että Marimekko on tosiaankin uudistanut lastenvaatteiden mitoitusta, ja ovat nykyään pienempiä ja kapeampia kuin ennen. Meidänkin tyttö on ikäisekseen siro ja nämä uudet vaatteet istuvat todella hyvin! Ovatpa välillä jopa hieman nafteja! 🙂

  2. Meidän 2-vuotias on superhoikka (housut tippuvat aina jalasta), mutta Marimekon kaksiosainen viime sesongin yöpuku (luultavasti saman mallinen kuin tuo Tuutia) oli hällekin varsin slimmi. Eli täydellinen. Ehkä uudet mitoitukset kehissä? Jee.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *