Markkinoilla kotikulmilla eli tutustuinpa Tuomaan Markkinoihin

Lilou's Crush

Olipa tunnelmallinen iltakävely tällä kertaa. Melkein turhankin kirpsakassa pakkassäässä lähdettiin koko perhe tutustumaan Tuomaan Markkinoihin -olisi synti ja häpeä jättää käymättä, kun nykyään tulevat lähes etupihalle saakka.

Pieni oli jostain saanut päähänsä, että haluaa karuselliin, ja hokenut sitä jo kaksi viikkoa. Kun näin muutama päivä sitten markkinoille kohoavan hienon kieputtimen, oli tänään helppo täyttää pienen tytön toive. Valtavan kärsivällisesti hän jaksoi koko pitkän jonon ajan odottaa omaa vuoroaan. Kärsivällisyys loisti tosin poissaolollaan silloin, kun askeleet kyydin jälkeen veivät etäämmälle heppojen luota... Huh. Ehkä sinne toisenkin kerran vielä ennättäisi. Kaikenpäälle tämä hupi oli ihan ilmaista.

Kojut kierrettiin melko nopeasti pakkasen jo pureskeltua sormia ja varpaita. Olin ajatellut, että jouluostoksia olisi kiva markkinoilta hoitaa, mutta suuresta tarjonnasta ei tällä kertaa löytynyt kuin paapalle pieneen pakettiin laitettavaksi käsintehty sitruunasaippua.

Aikuisseurassa oltaisiin varmasti käyty nauttimassa glögit, mutta hurrikaanien kanssa suunnattiin kotiin syömään. Suosittelen visiteeraamaan, joulutunnelmaan pääsyltä ei voine välttyä. Markkinat ovat avoinna 3-22.12, lisää tietoa kuten myyjät ja aukioloajat löydät täältä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.