Marni for H&M laukkuarvonnan voittaja+showroom shots

Lilou's Crush

Uusi viikko aloitetaan komiasti, eikös vaan, ja kerrotaan hetipaikalla Marni for H&M-laukkuarvonnan voittaja!

Pidemmittä puheitta, arvonnassa onni suosi nimimerkkiä PEPPI!

Peppi (ei varmistettu) | 23.2.2012 19:36

Oi! Ihastelin juuri tuota laukkua! Pidän mallistosta, sillä käytetyt materiaalit vaikuttavat laadukkailta ja maanläheinen värimaailma passaa minulle! :) Kivaa kevään odotusta!

Peppi, lähetän sinulle sähköpostia, ollaan siis yhteydessä pikaisesti!

Voin kertoa, että laukku on ihan supersöötti myös hyppysissä. Sain nimittäin valita kaksi tuotetta mallistosta, ja kun selvisi, että niiden ei pidä välttämättä olla vaatteita, niin vaihdoin toisen valintani tuoksi laukuksi. Toisenkin jutun esittelen tuota pikaa, joka on vähintäinkin yhtä nätti.

Tässä vielä alla otoksia showroom-visiitiltä, pohjustamaan torstain avajaisia:

PS. Nimimerkki Tiina_ kysyi oikein hyvän kysymyksen tuolla kommenttiboksissa, johon vastaan mieluusti:

#Musta on vähän nihkeetä "vaatia" vastaajan mailiosoite yleisesti näkyviin... Eihän tollanen oo minkään nettiturvallisuuden mukaan suositeltavaa... Vai olenko ihan väärässä? :(

(en siis sano tätä millään pahalla todellakaan!)

Tälle arvontatavalle on tosiaan käytännön syyt, joista yksi on sellainen, että joissain arvonnoissa on tullut vastaan probleemi, että arvonnan voittajaa ei huuteluista huolimatta ole tavoitettu, ja tämä on nopein tapa saada voittaja heti iloiseksi. Toinen probleema ovat olleet osallistujien valitsemat samat nimimerkit. Arkaluontoisten  ja muiden henkilökohtaisten tietojen kanssa kannattaa edelleen olla varovainen täällä interwebissä, ja jos käytössä sattuu olemaan vain esimerkiksi työ- tai koulusähköposti, jota ei halua käyttää julkisesti (täysin ymmärrettävää) ovat  gmail, hotmail yms palvelut todella nopeita ja yksinkertaisia meilipalveluita, joiden kautta voi avata itselleen anonyymin meiliosoitteen vaikka sitten kissahiirijamiuku@gmail.com, tai jotakin muuta salaperäistä. Toivottavasti tämä vastasi Tiina kysymykseesi -ja pahalla ei otettu tietenkään, oli oikein erihyvä kyssäri.

Kommentit

Peppi (Ei varmistettu)

Oijoi, ihan mahtavaa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.